Werken bij SOO Media

Ben jij op zoek naar een creatieve werkomgeving waar jij samen met onze creatieve vakidioten samenwerkt om  doelstellingen te behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met een hecht team moedigen wij jou aan om initiatief te tonen, jouw kwaliteiten in te zetten en om jezelf uit te dagen en tevens te ontwikkelen! Ben jij benieuwd waarom ons team jou voorging met solliciteren, lees dan snel verder!

De eerste week van Lisanne, onze operationeel manager

Mijn eerste week

Mijn eerste maand bij SOO Media voelde als een warm bad. Vanaf het eerste moment dat ik naar binnenliep op mijn eerste werkdag voelde ik mij meer dan welkom. In mijn eerste week werd ik op sleeptouw genomen om het bedrijf en alle afdelingen beter te leren kennen. Iedereen wil met liefde uitleggen waar ze mee bezig zijn en hoe hun dag eruit ziet. Je voelt de passie waarmee iedereen praat over hun functie en dit werkt erg aanstekelijk. Op deze manier kreeg ik direct een goed en volledig beeld van de organisatie, ontzettend leuk!

Samen één team

Doordat je overal bij betrokken wordt voel jij je al heel snel onderdeel van het bedrijf. Of dit nu het gezellige praatje is aan de lunchtafel of de uitnodiging om mee te aan naar een shoot op locatie. Vanaf het moment dat je binnenkomt ben je onderdeel van het team.

– Lisanne

Werken bij SOO Media

Onze kernwaarden

 

✓ Het vieren van successen

✓ Persoonlijke ontwikkeling

✓ Transparantie staat voorop

✓ Aansporen van samenwerking

× Neem direct contact met ons op