WERKEN BIJ SOO MEDIA

Ben jij op zoek naar een creatieve werkomgeving waar jij samen met onze creatieve vakidioten samenwerkt om  doelstellingen te behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen met een hecht team moedigen wij jou aan om initiatief te tonen, jouw kwaliteiten in te zetten en om jezelf uit te dagen en tevens te ontwikkelen! Ben jij benieuwd waarom ons team jou voorging met solliciteren, lees dan snel verder!

SOO Media: onze medewerkers aan het woord: Lisanne aan het woord

De eerste week van Lisanne, onze operationeel manager

Mijn eerste week

 

Mijn eerste maand bij SOO Media voelde als een warm bad. Vanaf het eerste moment dat ik naar binnenliep op mijn eerste werkdag voelde ik mij meer dan welkom. In mijn eerste week werd ik op sleeptouw genomen om het bedrijf en alle afdelingen beter te leren kennen. Iedereen wil met liefde uitleggen waar ze mee bezig zijn en hoe hun dag eruit ziet. Je voelt de passie waarmee iedereen praat over hun functie en dit werkt erg aanstekelijk. Op deze manier kreeg ik direct een goed en volledig beeld van de organisatie, ontzettend leuk!

Samen één team

 

Doordat je overal bij betrokken wordt voel jij je al heel snel onderdeel van het bedrijf. Of dit nu het gezellige praatje is aan de lunchtafel of de uitnodiging om mee te aan naar een shoot op locatie. Vanaf het moment dat je binnenkomt ben je onderdeel van het team.

 

– Lisanne

Samenstelling van het team:

  • 30 vrouwen

  • 34 mannen

Werken bij SOO Media

Onze medewerkers aan het woord

Mijn naam is Sofija en ik ben werkzaam als Coördinator van Team Bouwkunde bij SOO Media. Een jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij SOO Media als woning inmeter en als bouwkundig medewerker binnendienst. Na mijn studie moest ik kiezen welke kant binnen de bouwwereld ik op wilde gaan. En omdat ik heel nieuwsgierig was naar de woningmarkt en wat zich daarbinnen allemaal afspeelt werd mijn interesse gewekt door SOO Media. Ik wilde niet direct 40 uur per week achter een scherm gaan zitten en met deze afwisselende functie hoefde dit gelukkig ook niet!

 

Ik ben gekomen voor de afwisseling, maar ik ben gebleven voor de gezelligheid. Al vanaf mijn eerste sollicitatie gesprek voelde ik me thuis op de kantoor. Het team bestaat uit jonge mensen die hard werken maar ook wel van een geintje houden. Niemand neemt zichzelf té serieus, ondanks dat we allemaal goed zijn in ons vak. Een fijnere sfeer om in te werken kan ik me bijna niet voorstellen. In een bedrijf dat zo jong en dynamisch is als SOO Media is vrijwel alles mogelijk. Als ik een groot project wil oppakken of iets in onze processen wil aanscherpen dan kan dat. Dit heb ik dan ook gedaan en zo heb ik na een paar maanden de kans gekregen om de coördinator van mijn team te worden. En dat maakt mijn functie nóg leuker! Ik mag meedenken over processen bedrijfsbreed en daarnaast strategieën bedenken voor mijn team.

 

Om samen te vatten wat het werken bij SOO Media zo leuk maakt? Dat zijn de ontzettend gezellige en gedreven collega’s en dat er binnen de organisatie ruimte wordt geboden waarin iedereen vrij is om zijn volledige potentieel te benutten!

Onze kernwaarden

✓ Het vieren van successen

✓ Persoonlijke ontwikkeling

✓ Transparantie staat voorop

✓ Aansporen van samenwerking

× Neem direct contact met ons op