Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Vijf mooie keukens

Hoe bepalend is de keuken voor de sfeer van een huis? Een keuken, en zeker een open keuken, is bepalend voor de sfeer van een huis en het gevoel dat je erbij hebt. Wij nemen je mee op reis naar onze fotoselectie van keukens, die zijn gemaakt bij de verkoop van een huizen. Ga je met ons mee?

Keuken vs. woonkeuken

In welk soort keuken voel jij je thuis? Tegenwoordig is een keuken een multifunctionele woon- en leefruimte. Naast koken is dit ook een plek van ontmoeten en kletsen met elkaar. Of kan zelfs nog worden ingericht als werkplek. Wonen en koken wordt zo gecombineerd tot woonkeuken. Daarom is het het belangrijk dat het interieur van de woonkamer en keuken op elkaar afgestemd worden.

Dubbelsteynlaan-west 61 Dordrecht woningfotografie SOO Media
Houtblazersstraat 40 Eindhoven woningfotografie SOO Media

Verschillende mooie keukens

Keukens zijn onder te brengen in twee stijlen: landelijk of modern. Allerlei varianten zoals klassiek, design, trendy en industrieel worden in deze stijlen ondergebracht. Het samenstellen van een keuken begint dus bij de keus; welke stijl je wilt?

 

Je kunt jouw keuken onderscheiden door de opstelling, kleuren, fronten, afwerkingen, aanrechtbladen en apparatuur. Hiermee bepaal je de stijl die aansluit bij het interieur van je woonkamer. Onze fotografen brengen heel veel keukens in beeld. Bij veel van deze keukens zie je dat de keuken bestaat uit twee delen. Het keukengedeelte wat aan de muur zit met een aanrecht, keukenkastjes en inbouwapparatuur of vrijstaande keukenapparatuur. Dat wordt een schiereiland genoemd. Wat opvalt is dat er veel keukens zijn met een kookeiland en bar. Dat staat los van alle wanden en is al een centrale plek in je huis. Een echte eyecatcher!

Houtblazersstraat 40 Eindhoven sfeer woningfotografie SOO Media
Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Sfeer

We gaven al aan dat de keuken steeds meer een centrale plek in huis vormt. Dit wordt zoals hierboven omschreven mede bepaald door de opstelling. In onze foto’s zie je dat het materiaalgebruik van een kookeiland met bar, de stijl van een interieur versterkt. Maar ook elementen zoals een kraan, apparatuur zoals een afzuigkap en oven en het soort barkrukken bepalen de sfeer.

 

Vergeet vooral niet jouw eigen persoonlijke touch eraan te geven. Denk hierbij aan keukenaccessoires zoals een broodplank of fruitschaal. Of een mooie plant met kookboeken. Hiermee laat je zien dat er geleefd wordt.

Storm van 's-Gravesandeweg 81 Wassenaar woningfotografie SOO Media

Verkoop

Huis in de verkoop? Zorg er dan voor dat je keuken is opgeruimd. Laat alleen de dingen staan die je dagelijks gebruikt, zoals een koffiezetapparaat, waterkoker. En berg alle overige zaken zo veel mogelijk op. Maar laat bijzondere dingen zien zoals bv. een wijnkoelkast. Jouw keuken creëert zo meer ruimte en rust. En dat wil je toch uitstralen bij een verkoop!

 

Met onze foto’s creëren wij een totaalbeleving van het gehele huis. Het totaalplaatje laten wij zien, maar wij maken ook sfeerfoto’s.

Aankoop

Een keuken moet ook uitnodigen naar jouw smaak. Hoe vaak zie je niet dat het huis helemaal geweldig is, alleen die keuken tja die is misschien wat gedateerd of klein. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing!

 

Een digitale restyling kan hier de uitkomst bieden. Met onze StyleSwitchers en Artist Impressions toveren wij bijvoorbeeld jouw woonkamer om naar hedendaagse trends.

 

Zo kun je jouw woning helemaal naar wens digitaal laten restylen, zonder dat er een hele verbouwing aan vooraf gaat!

Instraat 12 Budel woningfotografie SOO Media
Instraat 12 Budel woningfotografie SOO Media

Hout én goud: vijf van de mooiste woonkamers met een houten interieur

Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Top 5 mooiste tuinterrassen

× Neem direct contact met ons op