Jouw persoonlijke spa: 5X badkamers met inspirerend kleur- en materiaalgebruik

Waar heb je zin in? De verkoelende stralen van een ruime inloopdouche, een ontspannen warm bad, of ga je jezelf lekker vertroetelen achter de royaal verlichte spiegel? Tegenwoordig is de badkamer dé plek om een ontspannen momentje voor jezelf te nemen. Geen verrassing dus dat trends voor deze persoonlijke spa steeds vaker onder de aandacht komen!

 

Een welbekende badkamercombinatie zijn de brede vloertegels met strak zwarte wandtegels. Dat is een goede combinatie die veel ruimte en licht gecreëerd. Misschien denk je wel: never change a winning team. Toch komen onze fotografen vaak badkamers tegen waar creatief gebruik wordt gemaakt van kleur en materiaal voor een prachtig eindresultaat. Deze kleurrijke en diverse badkamers zetten wij deze week in de spotlight: welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Marmer en hout

In de badkamer kun je op verschillende manieren spelen met materiaal. Tegenwoordig zien we bijvoorbeeld vaak een mooie marmer look verschijnen – zowel in badkamer als keuken. Marmer geeft de badkamer een luxe, chique uitstraling en dankzij de lichte kleur lijkt de badkamer ook een stuk ruimer. Ga je liever voor een warmere look? Creëer een natuurlijke uitstraling door gebruik te maken van materialen als hout en natuursteen. Er zijn genoeg houtsoorten die goed bestand zijn tegen vocht. Kies bijvoorbeeld voor teakhout of voor duurzaam bamboe. In een badkamer met een warme, natuurlijke uitstraling kom je snel tot rust!

 

Herinner je onze ‘hout maar goud’ blog nog met onze vijf houten woonkamers? Neem gauw een kijkje. Misschien doe je wel ideeën op voor jouw houten badkamer!

kerkstraat-22a-wassenaar-house-photography-deluxe_019
kerkstraat-22a-wassenaar-house-photography-deluxe_020

Meer dan zwart en wit

Ook qua kleur kun je in een badkamer tegenwoordig alle kanten op. Een combinatie van zwart en wit is al een lange tijd en vogue en dat is niet zonder reden. Hierdoor krijg je een strakke badkamer met een ruime, lichte uitstraling. Deze dagen zie je ook vaak lichte grijstinten in de badkamer verschijnen: deze kleur combineert ook prachtig met wit, en zorgt voor een warme doch strakke sfeer. Een lichte blauwtint is fris, koel, zorgt toch voor een speelse uitstraling en is ook exotisch. Denk bijvoorbeeld aan het blauwgroene turquoise, waarmee je een badkamer tot Spaanse sferen kunt verheffen.

Badkamer content oude-rijn-33j-leiden_015 Hoekstra Van Eck
Bad content maarten-kruytstraat-36-noordwijk-Piet Warmerdam Makelaardij_024

Meubels in de badkamer

Wil je jouw badkamer echt omtoveren tot jouw persoonlijke wellness plek? De badkamer is niet langer alleen een plek voor het toilet, de douche en de spiegel. Een chique hangend badkamermeubel creëert ook een prachtige sfeer in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor moderne egale, greeploze kastjes of combineer het meubilair met een warme houttint. Daarnaast kun je in dit luxe badkamermeubel ook netjes alle spullen opbergen. Nooit meer rommelige flesjes en tubes die vlekken op de wastafel achterlaten!

 

Een andere goede keus, ook met zicht op een uiteindelijke verkoop van de woning, is om het sanitair zelf een welverdiende upgrade te geven. Vaak hoor je dat een bad populair is bij de verkoop van een woning, maar mensen hebben niet altijd tijd om een uitgebreid warm bad te nemen. Een douche wordt vaak juist dagelijks gebruikt, dus tover ‘m waar mogelijk om tot een luxe, ruime inloopdouche. De warme stralen van de luxe inloopdouche spoelen zo de spanningen van de dag van je af, zodat je je (letterlijk en figuurlijk) kunt klaarstomen voor een goede nachtrust! Een ruime inloopdouche kan daardoor een groot uniek pluspunt van jouw woning worden.

Bad content instraat-12-budel-house-photography-deluxe_022

Onze fotografen gaan op pad

Van natuurlijke houten badkamers tot luxe marmeren sanitair – onze fotografen gaan stad en land af en komen dagelijks weer inspirerende badkamers tegen! Ben jij ook op zoek naar piekfijne woningfoto’s van jouw badkamer en de rest van de woning? Neem een kijkje op onze vernieuwde productpagina!

Badkamer content loseweg-75-apeldoorn-Hendriks Groep_017
Badkamer content socrateslaan-29-den-haag-nederland-Makelaarscentrum-Leidschenveen_015

Hout én goud: vijf van de mooiste woonkamers met een houten interieur

Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Vijf mooiste keukens

× Neem direct contact met ons op