Vastgoedcommunicatie door SOO Media

Van nieuwbouw tot renovatie, u kunt bij ons terecht

Dé specialist van presentaties voor de vastgoedsector en projectontwikkeling. SOO biedt een breed scala aan presentatieproducten die u in alle opzichten helpen uw huis of project te verkopen, beheren of verhuren.
Onze studio beschikt over een ruim aantal specialisten die, ieder binnen hun eigen vakgebied en onder leiding van de projectmanager, samen zorgen voor een verbluffend resultaat en het behalen van uw doelstelling.
U kunt bij ons terecht voor onderstaande diensten.

Artist Impressions

Met Artist Impressions maakt SOO het ontwerp van de architect visueel. Perfect voor juist die projecten die nog in aanbouw zijn of bijvoorbeeld wanneer er plannen liggen voor een ingrijpende verbouwing. De impressies geven namelijk een haarscherpe weergave van het project wanneer dit gerealiseerd zou zijn.
Onze beelden hebben een hoog detail niveau en wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van impressies voor zowel interieur, exterieur, vogelvlucht of dwarsdoorsnede. U kunt uitgaan van levering op de hoogst haalbare resolutie, afhankelijk van uw doeleinden en wensen. Daarom zijn onze impressies te gebruiken voor al uw presentaties, van brochure tot bouwbord.

Uiteraard denken wij graag met u mee en waarderen wij ook uw input, daarom betrekken wij u graag in het proces. Met Artist Impressions van SOO staat u garant voor de ultieme presentatie van de toekomst, alsof u er zo naar binnen stapt..!Voorbeelden van ons werk


Plattegronden

Een fundamenteel onderdeel van iedere presentatie is de plattegrond. Voor het realiseren hiervan, maakt SOO gebruik van professionele tekensoftware, zodat de hoogst mogelijke precisie bereikt wordt.
Afhankelijk van uw wensen kunnen de plattegronden in zwart-wit, in kleur en volledig ingericht worden geleverd. Ook kan SOO een op maat gemaakte huisstijl voor al uw presentaties ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Richt bijvoorbeeld zelf de ruimte virtueel in met meubels uit onze 3D bibliotheek, of geef potentiële kopers deze optie.
Naast 2D plattegronden, levert SOO ook situatietekeningen en 3D plattegronden.
Soo sluit aan op iedere behoefte!Voorbeelden van ons werk

Animatie

Een kijkje nemen in je toekomstige woonomgeving? Zelfs als die nog gerealiseerd moet worden? Met animatie is dit geen probleem meer. Zo wordt het mogelijk een hele wijk te leren kennen. Overzie het gebied, daal af naar straten, zoom in op woningen en dring zélfs door tot het interieur. Kijken, vergelijken, wegdromen…

De animatie is een state-of-the-art (interactief) verkoopmiddel, ideaal om geïnteresseerden gedetailleerd inzicht te geven in gloednieuwe woongebieden en vooral ook geschikt voor zakelijk vastgoed.Voorbeelden van ons werk


Projectcommunicatie

Onze studio verzorgt uiteraard al uw uitingen omtrent het project. Ons team kan de totale projectcommunicatie verzorgen, van concept tot drukwerk en website. Gedurende het gehele traject heeft u contact met een zeer ervaren contactpersoon die het proces bewaakt en op de hoogte is van alle specificaties. Dit resulteert in een snelle en correcte doorloop tijdens het project en uiteindelijk in een optimaal resultaat.

Door alle communicatie onder te brengen op één adres bespaart u tijd. Zo kunt u zich volop concentreren op uw project, terwijl wij zorgdragen voor de bijkomende handling en planning van de communicatie. Wel zo efficiënt!Voorbeelden van ons werk


Virtual reality

Virtual reality, de ultieme sales- en marketing tool, biedt veruit de beste online beleving mogelijk!
Met behulp van een 360 graden tour kunt u potentiële kopers of huurders enthousiast maken over uw project en u laat hiermee gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter. De kijker kan zelf een route door het object bepalen en krijgt zo een zeer gedetailleerd beeld van de ruimte. Geïnteresseerden zullen snel inzien dat een real life bezoek de moeite waard is!

SOO maakt uw bouwproject tot een beleving en brengt de mogelijkheden die de huidige techniek ons biedt binnen handbereik. Wij verwelkomen u graag in uw eigen (virtuele) wereld!Voorbeelden van ons werk


Signing

Snel en doeltreffend een breed publiek informeren over uw bouwproject? Met tijdelijke buitenreclame lukt dat gegarandeerd!
SOO neemt u ook deze klus uit handen en verzorgt en organiseert het gehele proces, van ontwerp tot plaatsing. Trotters, blindframes, buizen frames, stickers of doeken, recht, aan de wand of in V-constructie, individueel of in combinatie toe te passen en geschikt voor alle weersomstandigheden.
Uiteraard ontwerpen wij een en ander volledig naar uw smaak en wens, met bijvoorbeeld levensgrote Artist Impressions en voorzien van uw logo. De resultaten zijn groots!

Twijfelt u welke optie het beste bij uw project past? Ons team denkt graag met u mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Voorbeelden van ons werk