Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Top 5 mooiste tuinterrassen

Heel de zomer terrassen? Dat doe je in je eigen tuin of op je balkon! Wij nemen je mee naar onze selectie van 5 mooie terrassen (zie foto’s), die onze fotografen mochten vastleggen voor makelaars. Daarnaast geven we een aantal inspiratietips om de verkoop van jouw huis te stimuleren. Met deze parels is de keus voor een staycation SOO gemaakt!

Een eigen huis, een plek onder de zon

Wat is er nou lekkerder dan in je eigen huis chillen met familie en vrienden of tot rust te komen, terwijl je geniet van het warme zonnetje? Als makelaar vraag je je af wat voor huis of inrichting potentiële kopers zoeken. Soms is dit ook niet uit te leggen, omdat mensen een gevoel hebben bij een huis. Onze tip: In de zomer letten mensen nog meer op de buitenruimte zoals een tuin of balkon en de omgeving. Standaardvragen zoals of de tuin op het zuiden ligt bijvoorbeeld. Ook naar de tuin van de buren wordt gekeken, bijvoorbeeld vanwege hoge bomen en vallende bladeren. Beschrijf de buitenruimte goed en verwerk deze vragen in je verkooptekst. Onze functionele plattegronden kunnen ook helpen bij de indeling van het huis en buitenruimte. Dat geeft overzicht en mogelijkheden voor een potentiële koper. Met een tuinterras kan je heerlijk genieten van je eigen plekje.

Groot Ginkelseweg 5 Ede woningfotografie SOO Media
Weidemolen 20 Noordijk woningfotografie SOO Media

Verschillende mooiste tuinterrassen

Wij komen op verschillende plekken om huizen vast te leggen. Of het nu de randstad is of het platteland, van noord tot zuid. Wij hebben heel veel verschillende tuinterrassen vastgelegd en wij delen deze graag met jullie. Een tuinterras heeft verschillende functionaliteiten. Zo kan het een plek zijn om tot rust te komen en om lekker te lezen op je loungebank. Of om gezellig te eten en te borrelen met je familie en vrienden. Bij grote tuinen zie je zelfs meerdere terrassen ontstaan, zoals een groot overkappend of vrijstaand loungeterras om te relaxen met daarnaast een tweede terras voor de eettafel. Met kinderen in huis, is het handig als er ook voldoende speelruimte is voor een buitenkleed of misschien zelfs voor een trampoline, schommel of zandbak.

 

Ook op je eigen balkon kun je een mooi terras inrichten. Kleed het balkon bijvoorbeeld mooi aan met een eigen moestuintje. Potten met plantjes en een buitenkleed met een fijn loungezitje en leuke kussens vrolijken je balkon ook op. Aan de muren op een balkon kan je ook schilderijtjes of andere accessoires hangen. Of wat dacht je van een leuke lichtslinger? In de randstad zie je ook veel dakterrassen, zo wordt het woongenot uitgebreid naar buiten – zelfs in de stad! Een trend van de laatste jaren zijn toch wel de loungebanken, groot of klein, voor elk soort terras. Ook buitenkeukens en bbq’s in verschillende vormen zie je veel terug. Net als de vuurkorven in verschillende maten.

Maarten Kruytstraat 36 Noordwijk woningfotografie SOO Media
Van Veendijk 54 Den Haag woningfotografie SOO Media

Sfeer

Steeds vaker zie je dat de buitenruimte bij een huis wordt betrokken. De inrichting binnen en buiten loopt vloeiend in elkaar over. Soms zelfs letterlijk met een overkapping aan het huis. Anderzijds wordt er ook gezorgd voor kleuren en accessoires die goed matchen, zo creëert jouw thuis meer rust.

Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media
Situatieplattegrond Loseweg 75 SOO Media

Terras, terras en terras

Bij vastgoed is het vooral locatie, locatie, locatie. Maar bij huizen is het de ligging of ook wel een terras wat toegevoegde waarde heeft bij de verkoop. Huis in de verkoop? Laat het mooiste tuinterras zien. Zorg dat alles er picobello uitziet en opgeruimd is. Geen dode plantjes of onkruid. Pas wat sfeerelementen toe. Met onze foto’s creëren wij een totaalbeleving van het gehele huis. Onze inmeters kunnen ook zorgen voor een 2D of 3D plattegrond met indelingsmogelijkheden van het huis, zodat potentiële kopers een totaaloverzicht krijgen inclusief meetcertificaat. Staycation it is deze SOOmer!

De kracht van goede woningfoto’s

Verkoopstyling tuin & balkon

× Neem direct contact met ons op