Styleswitchers - SOO Media vastgoedcommunicatie
494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-494,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

StyleSwitcher

STYLESWITCHERS

Interieur is heel smaakgevoelig; wat jij mooi vindt, hoeft niet iemand anders zijn smaak te zijn. Interieur is daarnaast ook vrij trendgevoelig. Wanneer een woning een gedateerd interieur heeft, kan het moeilijk zijn voor een de potentiële koper om hier doorheen te kijken. Je wil immers gelijk verliefd worden op een woning. Natuurlijk verkoop je je huis en niet je interieur. Maar het helpt wel om dit aan te passen naar een modern en gestyled interieur, zodat de mogelijkheden van een woning benadrukt worden.

Onze StyleSwitchers kunnen hier goed bij helpen. De woning omgetoverd tot een mooi plaatje die helemaal van deze tijd is. De woning wordt als het ware digitaal gerestyled. Deze digitale restylings zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Onze StyleSwitchers worden ook toegepast op leegstaande woningen of BOG’s. Alles is mogelijk. Van badkamers, tot slaapkamer tot kelders. Wij kunnen alles doen wat aansluit op jouw wensen.

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze StyleSwitchers.

PERSOONLIJKE AANDACHT

MAATWERK

KWALITEIT