Haal het zonnetje in huis met de ‘Soft Spring’ StyleSwitcher woontrend

Het gevoel van de Soft Spring woontrend

StyleSwitcher trends spelen altijd in op het seizoen en de actualiteit. Waar zijn bewoners op dit moment naar op zoek? Waar hebben zij behoefte aan? Door de huidige crisis zitten we met z’n allen thuis en dat betekent dat thuisactiviteiten extra in trek zijn. Misschien wil je, nu je veel thuis bent, samen met je partner meer gaan koken. Een extra ruime bank – waar je met z’n allen op kunt loungen zonder elkaar in de weg te zitten – is ook geen overbodige luxe meer. Met de Soft Spring StyleSwitcher woontrend voldoen wij aan de verwachtingen die bewoners nu bij een woning hebben: een warm, comfortabel en veelzijdig thuis.

Ook willen we de look en feel van het seizoen in het interieur gerepresenteerd zien. Om die reden maken we voor de Soft Spring woontrend gebruik van ton-sur-ton: verschillende aardse tinten die nét van elkaar afwijken, maar behoren tot hetzelfde kleurenpalet. Soft Spring wordt vertegenwoordigd in een onderscheidende terracotta kleur. Met zijn zachte, rustige ambiance geeft terracotta het interieur een moderne en onderscheidende uitstraling, zonder dat overdadig kleurgebruik de boventoon voert. Terracotta is strak, maar niet koud. Kleurrijk, maar niet te warm. Een mooie tussenweg die precies past bij de lente.

Wat bereiken we met een StyleSwitcher?

Een woontrend passend bij het gevoel van een seizoen kan het verschil maken bij de verkoop. Onze StyleSwitchers luisteren naar het gevoel waar kopers naar op zoek zijn en vertalen dat naar een passende digitale restyling. Meer informatie over de werking en het aanbod van onze StyleSwitchers? Neem een kijkje via onderstaande button!

Het ‘Soft Spring’ interieur

Niet alleen het seizoen, maar ook de actuele woontrends spelen een rol bij de opzet van een nieuwe StyleSwitcher trend. Om die reden kiezen we voor meubels en accessoires die een bewoner écht in zijn woning zou kunnen gebruiken. We willen innoveren, maar ook bij een basis blijven die kopers en bewoners herkenbaar en aantrekkelijk vinden.

Woon- en eetgedeelte

We zijn in deze lockdown allemaal nog wat meer van onze bank gaan houden. Voor het woon- en eetgedeelte kiezen we dan ook voor een lekker grote, comfortabele loungebank. Bekijk daarbij ook meteen de booglamp – dergelijke lampen zien bewoners en kopers vaak in magazines en hedendaagse trends voorbijkomen. Een opvallend detail is de aanwezigheid van een dubbel dressoir, in de woonkamer en bij de eetkamer. Dit is een stijlvolle manier om extra opbergruimte in het woon-en eetgedeelte te creëren, zonder dat het interieur verstoord wordt. Wel zo handig!

14412_2000-(1)-soo-media
14411_2000-(1)-soo-media

Keuken

Een ruime keuken waar niemand elkaar in de weg loopt: wie wil dat nu niet? Bewoners zijn op zoek naar bruikbaarheid, maar zijn vooral bij keuken en sanitair ook erg enthousiast over de nieuwste trends. Uit de nieuwste trends uit 2021 hebben we dan ook onze inspiratie voor de keuken gehaald. De greeploze kasten zijn makkelijk in het gebruik en dragen bij aan de strakke, ruimtelijke uitstraling van de keuken. Het nisje is nieuw in het gebruik en we versterken deze toevoeging met een moderne marmerlook. Dat nisje is overigens ook goed voor de bruikbaarheid, omdat je meer ruimte voor het keukenblad overhoudt. We werken de keuken af met wat zwarte details die in veel luxe woningen te vinden zijn; onder andere te zien in de spotjes en de shutters.

Onze Pinterest

Op zoek naar meer inspiratie of ben je benieuwd naar onze eerdere en aankomende StyleSwitcher trends? Neem een kijkje bij onze StyleSwitchers, Artist Impressions, en trendborden op onze Pinterest pagina!

Behind the scenes woningfotografie

Op avontuur met de ‘Ethnic Chique’ StyleSwitcher trend

× Neem direct contact met ons op