Social media

SOCIAL MEDIA

‘We moeten echt iets gaan doen met Social Media’, horen wij maar al te vaak. Maar hoe begin je? En met welk doel? Als je weet dat er bijna 10 miljoen Nederlanders een geregistreerde Facebookaccount hebben, kun je je wel voorstellen dat daar een groot aantal van jouw (toekomstige) klanten te vinden is. En die wil je graag aan jouw merk binden. Daarnaast is Social Media ontzettend belangrijk voor jouw vindbaarheid, wat wil zeggen jouw positie in de resultaten van de online zoekmachines. Je ontkomt er dan ook (bijna) niet aan om hierop in te spelen. Dus waar wachten we nog op? 

 

 

Social Media optimalisatie

 

Wij helpen jou om jouw Social Media kanalen te optimaliseren en wij brengen advies uit met betrekking tot de inzet van passende kanalen welke inzetbaar zijn voor jouw organisatie. Laat ons jouw profiel creëren, aanvullen en misschien zelfs onderhouden!

 

 

Hulp bij de berichtgeving en inplannen

 

Natuurlijk begrijpen wij dat Social Media niet jouw hoofdtaak is. Daarom nemen wij deze tijdrovende maar belangrijke taak graag voor jou uit handen! Samen zorgen wij voor de perfecte presentatie op jouw Social Media kanalen. Wij stellen verschillende berichten op en plannen ze in op jouw Social Media, uiteraard in overleg en samenspraak met jou. Door vooraf de juiste vragen te stellen zorgen wij dat de berichtgeving op jouw Social Media kanalen perfect aansluit aan de tone of voice van jouw organisatie. Daarbij kunnen wij natuurlijk ook jouw contacten via de Social Media onderhouden wanneer er reacties komen op de berichten, houden wij de statistieken bij en spelen daarop in. Hierbij houden we altijd rekening met jouw missie en visie en hebben we een op jou afgestemd doel voor ogen.

 

 

Wil jij meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

PERSOONLIJKE AANDACHT

MAATWERK

KWALITEIT