Social Media - SOO Media Vastgoedcommunicatie
518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-518,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Social media

SOCIAL MEDIA

‘We moeten echt iets gaan doen met Social Media’, horen wij maar al te vaak. Maar hoe begin je? En met welk doel? Als je weet dat er bijna 10 miljoen Nederlanders een geregistreerde Facebookaccount hebben, kun je je wel voorstellen dat daar een groot aantal van jouw (toekomstige) klanten te vinden is. En die wilt je graag aan je binden.

 

Wij begrijpen dat Social Media niet jouw hoofdtaak is. Daarom nemen wij deze tijdrovende, maar belangrijke taak graag voor jou uit handen! Samen zorgen wij voor de perfecte presentatie op jouw Social Media kanalen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Wij plaatsen verschillende berichten op jouw Social Media en wij verzorgen de content in samenspraak met jou. We verzorgen ook jouw contacten via de Social Media en houden de statistieken in de gaten en spelen daarop in. Hierbij houden we altijd rekening met jouw missie en visie en hebben we een goed doel voor ogen.

 

Wil jij meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

PERSOONLIJKE AANDACHT

MAATWERK

KWALITEIT