(Web)teksten-old

PAKKENDE (WEB)TEKSTEN

Brochure teksten

 

Schrijven is een vak. Vandaar dat de onderscheidende en wervende teksten die wij leveren door professionele tekstschrijvers worden geschreven. Deze teksten worden  onder andere gebruikt voor Funda, maar ook vaak voor de brochures die wij leveren. Het spreek voor zich dat onze tekstschrijvers de woning niet zelf eerst bezoeken. Wij hebben hiervoor een eigen vragenlijst opgesteld die door de verkopende partij zelf wordt ingevuld. Zij geven dan antwoord op vragen zoals ‘wat vind jij het mooiste plekje in huis? of  ‘als je uit het raam kijkt, wat zie je dan?’. Nadat het ingevulde vragenformulier bij ons is ingeleverd, is de tekst (in de meeste gevallen) binnen 48 uur beschikbaar.

 

 

Webteksten en blog artikelen


Naast dat wij teksten leveren voor brochures is het ook mogelijk om web teksten te laten ontwikkelen of om een blog te laten schrijven. Deze producten leveren wij vanzelfsprekend op maat! Bij het kiezen van één van deze diensten word je met de betreffende specialist in contact gebracht om de wensen door te spreken. 
Door voor het schrijven om specifieke input te vragen zorgen wij dat wij persoonlijke diensten leveren die perfect passen bij wat jij als bedrijf of organisatie uit wit stralen en de tone of voice. Heb jij vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!  

PERSOONLIJKE AANDACHT

MAATWERK

KWALITEIT

× Neem direct contact met ons op