Over SOO Media - SOO Media Vastgoedcommunicatie
520
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-520,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Over SOO

SOO MEDIA

Het begon met een idee, flink wat ambitie en een beetje lef. Een goede combinatie, zo blijkt, want ondanks dat er inmiddels wat meer bij komt kijken blijft de basis hetgeen dat van SOO maakt wie ze is. Een energieke, jonge organisatie die van ideeën realiteit maakt.

SOO boekte haar eerste successen vanuit een klein kantoor in Berkel en Rodenrijs. Naarmate de vraag naar producten en diensten vanuit de branche steeg, groeide SOO mee door enkele specialisten in dienst te nemen.

Al gauw barstte de organisatie uit haar eerste onderkomen en maakte zij een frisse start in Den Haag. De gezellige woonkamer (en de goede koffie) vormden al snel het kloppend hart van de studio waar inspiratie de ruimte krijgt.

Met een groot team van specialisten en meer dan 60 flexibele krachten in dienst, is SOO één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En dat is niet onopgemerkt gebleven want SOO is door het financieel dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2014, 2015 en 2016! Naast de Gazellen award is SOO gezien op tv bij RTL 4 programma TV Makelaar Mission Impossible en SBS6 programma Alles over Wonen. Het Algemeen Dagblad heeft een volledig artikel over ons product, WoningMiniSite, geschreven en er is een interview geweest in het bekende blad Vastgoed met één van de partners, Oldrik Beelen.

Wat de toekomst brengt? SOO blijft ambitieus; de basis sterk houden en blijven verbreden, vernieuwen en inspireren. Dat is immers onze zaak.

Onze kracht zit in samenwerken. Je moet kunnen leveren wat je belooft - Matijn Hermans
Onze missie is om andere bedrijven succesvol te maken. Daar doen we alles voor - Oldrik Beelen

MEET THE TEAM!

team suzanne - Over SOO

Suzanne

Planning/ team coördinator

team mark - Over SOO

Mark

Bouwkundig inmeter/ team coördinator

team katharina - Over SOO

Katharina

Fotograaf/ team coördinator

team cecilia - Over SOO

Cecilia

Projectmanager

Persoonlijke aandacht

Maatwerk

Kwaliteit