Over SOO

Het begon met een idee, flink wat ambitie en een beetje lef. Een goede combinatie, zo blijkt, want ondanks dat er inmiddels wat meer bij komt kijken blijft de basis hetgeen dat van SOO maakt wie ze is. Een energieke, jonge organisatie die van ideeën realiteit maakt.


SOO boekte haar eerste successen vanuit een klein kantoor in Berkel en Rodenrijs. Naarmate de vraag naar producten en diensten vanuit de branche steeg, groeide SOO mee door enkele specialisten in dienst te nemen.


Al gauw barstte de organisatie uit haar eerste onderkomen en maakte zij een frisse start in Den Haag. De gezellige woonkamer (en de goede koffie) vormden al snel het kloppend hart van de studio waar inspiratie de ruimte krijgt.


Met een groot team van specialisten en meer dan 50 flexibele krachten in dienst, is SOO één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En dat is niet onopgemerkt gebleven want SOO is door het financieel dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2014, 2015 en 2016! Naast de Gazellen award is SOO gezien op tv bij RTL 4 programma TV Makelaar Mission Impossible en SBS6 programma Alles over Wonen. Het Algemeen Dagblad heeft een volledig artikel over ons product, WoningMiniSite, geschreven en er is een interview geweest in het bekende blad Vastgoed met één van de partners, Oldrik Beelen.


Wat de toekomst brengt? SOO blijft ambitieus; de basis sterk houden en blijven verbreden, vernieuwen en inspireren. Dat is immers onze zaak.FD Gazellen 2014 - 2015 - 2016
SOO Media is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazellen 2014, 2015 en 2016. Hiermee behoort SOO tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Binnen de provincie Zuid-Holland stond SOO zelfs in 2014 op de 3de positie!
Publicaties
SOO stond met haar producten en visie in meerdere landelijke bekenden media. Wij zijn trots op het artikel in het Algemeen Dagblad met WoningMiniSite.
Bekend van tv
Voor RTL4 programma TV Makelaar Mission Impossible verzorgde SOO de afgelopen 3 seizoenen al het 3D werk en de woningpresentatie. Samen met Bob Sikkens maakten wij de potentie van de woning inzichtelijk.

Team SOO


Sander
Account manager

Wouter
Bouwkundige

Jacquelien
Digitaal Interieurstylist

Miranda
Allround Designer

Devi
Front Office

Shanna
Content marketeer

Katharina
Fotograaf

Dick
Technisch directeur DiiT Studio

Milou
Bouwkundige

Roan
Allround AV-specialist

Frans
Fotograaf

Mark
Bouwkundige

Eder
Bouwkundige

Lydia
Stagiaire

Dianne
Fotograaf

Jan
Fotograaf

Renee
Fotograaf

Steve
Webdeveloper

Ed
Account manager

Sonja
Front Office

Jeroen
Allround AV-specialist

Annika
Bouwkundige

Floris
Account manager

Rowan
Stagiaire

Alexine
Allround Designer

Willem
Hoofd programmeur

Oldrik
Directie - Partner

Maxim
Fotograaf

Elspeth
Fotograaf

Ward
Bouwkundige

Anouk
HR adviseur

Sjoerd
Webdeveloper

Luz
Junior digitaal Interieurstylist

Matijn
Directie - Partner

Alexander
Bouwkundige

Cecilia
Project Manager

Annelieke
Allround designer

Richard
Fotograaf

Zusjes van SOO

House-Presentation

De nummer 1 voor iedere makelaar in Nederland. Met onze ruime ervaring verzorgen wij voor een groot aantal makelaars de complete presentatie van woningen die te koop of te huur staan. Onze doelstelling: Woningen optimaal presenteren met diensten en producten die bijdragen aan een snelle verkoop of verhuur. Zorg met één druk op de knop voor een volmaakte presentatie van uw woning!
In één handeling bestelt u een volledig presentatiepakket en komt de fotograaf samen met de inmeter in één bezoek het gehele pand opnemen. Binnen no-time staat alles voor u klaar. Met de Floorplanner-plattegrond en diensten zoals StyleSwitcher hebt u zo snel mogelijk beschikking over de meest complete woningpresentatiepakketten.

Liever een pakket op maat? Ook dat is mogelijk. House Presentation geeft gehoor aan al uw wensen! Maak een afspraak met de accountmanager in uw regio en bespreek de mogelijkheden. Er zal samen met u gekeken worden naar een interessant pakket op maat. Kwaliteit, snelheid en service. Ontdek het nu op de website van House Presentation.


StyleSwitcher

StyleSwitcher interieur visualiseert de potentie van een woning door Digitale Restyling. Met Digitale Restyling kunt u tastbaar maken hoe een bestaande woning of bedrijfspand eruit kan zien na de realisatie, renovatie en inrichting van een ruimte. Op basis van onze fotografie of door u aangeleverde foto’s bewerken wij de foto zodanig dat er een compleet nieuw interieur staat. Zo kunt u iedere ruimte maximaal presenteren en bespaart u tijd en geld.

Ieder object is anders en vraagt om een andere inrichting. Daarom ontwikkelt SOO ieder kwartaal nieuwe stijlen en keuzemogelijkheden voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Zo heeft u steeds weer presentatiemateriaal dat is ontwikkeld volgens de laatste trends op het gebied van inrichting. Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij de stijlen vast ingedeeld op doelgroep. U maakt dus snel en makkelijk een keuze.

Kunt u ook niet wachten om te zien hoe uw (bedrijfs)ruimte er uit zou kunnen zien? Bestel dan nu uw StyleSwitcher op de website van House Presentation of informeer telefonisch naar de mogelijkheden!


DiiT Studio

Altijd gedroomd om je eigen woonstylist te worden? DiiT Studio maakt het mogelijk met de DiiT app. Binnenkort te downloaden voor Apple en Android.

Creëer je droomkamer:

• Download de DiiT Studio-app
• Maak een foto van de ruimte die u wenst te stijlen
• U ontvangt uw foto leeg terug
• Kies meubels van uw favoriete merk
• En creëer een nieuwe sfeer met DiiT Studio