Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het presenteren van vastgoed. Met ons brede aanbod van vastgoedcommunicatie doen wij er alles aan om jouw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk voor te stellen aan de toekomstige kopers.

Bekijk hieronder de diensten die wij aanbieden.

Fotografie

Meer informatie

Een woning fotograferen, is een totaalbeleving in beeld brengen. Om ervoor te zorgen dat kopers digitaal meteen een goed beeld van de woning krijgen, ontzorgen we jou in het presentatie proces en brengen we de woning feilloos in beeld voor het perfecte totaalplaatje.

 

Totaalbeleving 

Van die grote zonnige serre tot de mooie groene omgeving rond de woning. We fotograferen alle unieke pluspunten om de verkoop van de woning zoveel mogelijk te stimuleren. 

Transparant

 Via ons bestelsysteem, House Presentation 3, heb jij altijd inzage in de voortgang van jouw bestelling.

Persoonlijke aandacht 

Vragen over de shoot, of zie je liever wat foto’s gewijzigd? Met één telefoontje naar ons kantoor sta je meteen in contact met de specialist. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Van hoogtefoto’s en 360 graden foto’s tot een digitale totaalbeleving via een 3D Matterport shoot – onze professionals hebben de kwaliteiten én de state-of-the-art apparatuur in hun bezit.

Benieuwd naar het complete aanbod? Klik hier voor een overzicht.

Video

Meer informatie

Ook vastgoedpresentatie gaat met haar tijd mee. Tegenwoordig worden video’s en trailers  ingezet om de verkoop van talloze panden verder te versnellen. Onze crew legt de karakteristieke, unieke uitstraling van de woning vast zodat jouw bijzondere woonbeleving feilloos op bewegend beeld verschijnt. 

 

Digitale bezichtiging 

Met onze bezichtigingsvideo’s en woningtrailers worden kopers stapsgewijs meegenomen door de hele woning. Een bezichtiging op afstand! . 

High-end trailers 

Kies je voor een high-end trailer, dan komt een professionele videocrew langs om jouw woning bijna filmisch weer te geven met een 4K resolutie.  

Video op maat 

Onze video’s worden toegespitst op de unieke pluspunten van jouw woning om de verkoop te stimuleren. Vragen over de shoot? Met één telefoontje heb je de specialist aan de lijn!  

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Niet alleen de woning zelf, maar ook de buurt en omgeving rond de woning worden door kopers als zeer belangrijk ervaren. Onze drone video’s worden in combinatie met een woningtrailer of bezichtigingsvideo geschoten en zetten van bovenaf jouw mooie of bijzondere buurt in de spotlight!

Neem gauw een kijkje en bekijk hier het complete overzicht.

Plattegronden

Meer informatie

Een overzichtelijke plattegrond versnelt de verkoop, zorgt dat een woning hoger op de Funda zoeklijsten verschijnt, en helpt kopers bij het ontdekken van alle mogelijkheden van het pand. In een mum van tijd regelen onze bouwkundigen de plattegrond van je woning, zodat jij jouw hoofd niet hoeft te breken over die complexe berekeningen. 

 

Snelle levertijd 

Plattegronden worden geleverd binnen 24 tot 48 uur. 

Nauwkeurig berekend 

Onze bouwkundigen streven naar een foutmarge van 0%. 

Persoonlijke plattegronden 

De plattegrond is geheel naar wens uit te breiden, bijvoorbeeld door meubilair toe te voegen of door de plattegrond als 3D model te weergeven.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Met een plattegrond kom je al een heel eind, maar wist je dat ons team naast plattegronden ook situatietekeningen van de omgeving levert? En dat onze impressie plattegronden een realistische weergave van de woning maken, zodat kopers meteen kunnen zien hoe de woning eruit ziet met inrichting?

Neem gauw een kijkje in ons aanbod! Deze is hier te vinden.

Impressies

Meer informatie

Onze StyleSwitchers en Artist Impressions toveren jouw interieur om naar hedendaagse trends! Deze stijlvolle presentatie zorgt voor een hogere conversie op Funda, meer bezichtigingen en een snellere verkoop. Bovenal is deze restyling geheel digitaal, dus voor deze make-over is geen moeizame verbouwing nodig.

 

Up-to-date stijlenboek 

Ons stijlenboek wordt jaarlijks bijgewerkt en staat bomvol hedendaagse trends die jouw woning in een fris, nieuw jasje kunnen steken. 

Make-over binnen enkele dagen 

Geen klussen en verbouwen nodig! Met een digitale restyling krijg jij al het moois van een smaakvolle verbouwing zonder de lasten. 

Maatwerk detailproject 

Via een bijna fotorealistische Artist Impression kun jij zelf aangeven hoe jij het liefst de woning digitaal ingericht wilt zien. Met jouw wensen gaan onze creatieve stylisten aan de slag!  

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van de woning kan in een nieuw en stijlvol jasje gestoken worden via een Fotobewerking Exterieur. Wil je een lopend project in 3D weergave visualiseren? Een Artist Impression Exterieur biedt de oplossing!

Bekijk hier de opties op een rijtje.

Meer weten of direct een offerte aanvragen?

× Neem direct contact met ons op