Op avontuur met de ‘Ethnic Chique’ StyleSwitcher trend

We moeten er weer aan geloven: de zomer is bijna voorbij en de herfst staat voor de deur. Daarmee verwelkomen we niet alleen een overdosis chocolade kruidnoten en gevuld speculaas. Met de aankomende koude, regenachtige dagen groeit ook de behoefte naar een knusse woning met warm interieur. Onze ‘Ethnic Chique’ trend geeft op speelse en avontuurlijke wijze antwoord op deze wens.

Warm en licht

Gezellig met z’n allen rond de open haard, of onder een kleedje met een warme kop thee terwijl je luistert naar de tikkende regen. Bewoners én kopers zijn in dit kille seizoen op zoek naar woningen met knusse gezelligheid. Met de ‘Ethnic Chique’ trend bereiken we dat gevoel met aardse, warme tinten en middels gebruik van materialen als donker hout en rotan. Dit wisselen we af met lichtere elementen, zoals een luxe visgraat vloer of een lichte kleur aan de wand. Zo behoudt de ruimte zijn warme sfeer, maar wordt hij niet te donker. Een mooie balans in kleur- en materiaalgebruik.

14130_2000 (1)
14129_2000 (2)

Printjes, printjes, printjes!

Printjes geven een woning persoonlijkheid. Voor deze trend maken we daarom gretig gebruik van verschillende geometrische zwart wit prints, voornamelijk in zwart wit kleuren. In combinatie met de donkere materialen en warme tinten creëren deze kleuren en prints een moderne uitstraling en maken ze de ruimte lekker speels en avontuurlijk.

 

Wie zegt dat een strakke keuken geen warme uitstraling kan hebben? We komen vaak keukens tegen met een koele uitstraling door veel gebruik van egaal zwart en wit. Met het materiaal en de aardse tinten van deze trend brengen we de warme sfeer recht de keuken in! Niet alleen hangen we wat passende accessoires (met print!) aan de wanden – we vinden ook dat welbekende visgraat patroon terug op het blad van het kookeiland. Een speelse, vernieuwende knipoog naar een grote trend van dit moment die perfect past bij het houten materiaal van de keuken. Tenslotte maken we de keuken af met een neutraliserende gietvloer om de ruimte goed in balans te brengen.

Trend van het moment

Van een zomers strandgevoel in eigen huis tot een knusse en avontuurlijke woning: ònze StyleSwitchers groeien mee met de tijd, het seizoen, én met verschillende doelgroepen. Ze sluiten aan bij het gevoel waar kopers naar op zoek zijn in een woning en vertalen dat naar een passende digitale restyling. Meer informatie over de werking en het aanbod van onze StyleSwitchers? Neem een kijkje via onderstaande button!

image (5)

Styling tips – Ethnic Chique in eigen woning

Mooi zo’n trend, maar hoe ga je hiermee aan de slag in eigen huis? Als je het spannend of overweldigend vindt om zo’n trend in jouw woning te brengen, begin dan met de basics. Een likje verf doet al wonderen. Die muur in de woonkamer kun je gemakkelijk zelf in een warmere tint verven en dat hoeft geen grote investering te zijn. Voeg daarbij wat accessoires toen met leuke printjes, want accessoires kun je gemakkelijk plaatsen, verplaatsen, en in het ergste geval weer verwijderen. Simpele en toegankelijke eerste stappen om jouw woning te transformeren naar een nieuwe trend of stijl!

 

Vind je het moeilijk om prints te combineren? Een gouden tip van onze stylist Pascalle: zet de prints gewoon digitaal naast elkaar. Open een Paint of Word bestand, plak jouw favoriete prints erin en kijk of je blij wordt van de combinatie. Heb je een match gevonden, dan kun je de prints daarna fysiek in jouw woning plaatsen en dan weet je zeker dat het goed zit!

Onze Pinterest

Op zoek naar meer inspiratie of ben je benieuwd naar onze eerdere en aankomende StyleSwitcher trends? Neem een kijkje bij onze StyleSwitchers, Artist Impressions, en trendborden op onze Pinterest pagina!

Hout én goud: vijf van de mooiste woonkamers met een houten interieur

Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Top 5 mooiste tuinterrassen

× Neem direct contact met ons op