Communicatie voor ieder bedrijf

Wij van SOO houden het graag persoonlijk

Nieuwsgierig als we zijn naar uw wensen komen wij graag eens bij u langs om deze te bespreken. Of stap eens binnen in onze studio in hartje Den Haag waar al onze specialisten tot uw beschikking staan. Wanneer wij voor u aan de slag gaan communiceert onze zeer ervaren project manager de voortgang van uw project. Zo heeft u een contactpersoon voor al uw benodigdheden en dat geeft vertrouwen!

Uw wensen, ons werk. Op SOO kunt u bouwen!

Web

Bij SOO brengen we idee├źn tot leven. Wij luisteren graag naar die van u en vertalen uw behoefte naar een maat oplossing. SOO heeft alle kennis en techniek in huis om uw wensen te realiseren, of het nu gaat om programmeer werkzaamheden, web-applicaties, CRM of webshop-oplossingen.
Daarnaast zorgen wij voor ondersteuning op front- en back-end niveau en hoeft u zich geen zorgen te maken over complexe, technische aspecten. Zo weet u zeker dat uw online uitingen veilig en vanzelfsprekend zijn. Wij zien namelijk iedere web oplossing als een kans om u te garanderen van het beste.
Daarnaast dragen wij zorg voor al uw wensen op het gebied van social media campagnes. Beleef het online met SOO.Voorbeelden van ons werk


Drukwerk

Flyers, brochures, verhuiskaarten of juist een canvas nodig? Ons vaste team van designers staat te popelen om met u te brainstormen over het ontwerp van uw presentaties. Ook voor advertenties in de regionale bladen, bijvoorbeeld om de start van de verkoop van uw project aan te kondigen, kunt u bij ons terecht voor zowel ontwerp als plaatsing. Al een ontwerp maar nog geen drukwerk? SOO verzorgt het!

Wij werken alleen met de besten en daarom bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardig drukwerk. En wij bezorgen waar u maar wilt! Zo heeft u er geen omkijken naar, wel zo handig!Voorbeelden van ons werk


Studio

Voor de visuele representatie van uw bedrijf bent u bij SOO aan het juiste adres. Van brochure tot web-design, ons designteam barst van inspiratie om uw project visueel te maken. Regelmatig ontwerpen wij voor opdrachtgevers een geheel eigen huisstijl, inclusief bedrijfslogo.

Deze stijl gebruiken wij bijvoorbeeld om al uw drukwerk in op te maken, steeds weer aangepast naar relevante projecten. Liever een uitgebreide reclame campagne? Geen klus is voor SOO te klein of te groot. Van idee tot uitwerking, alles onder een dak!

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Voorbeelden van ons werk


Tekstschrijver

Op zoek naar de juiste woorden? Onze in-house tekstschrijvers leveren voor iedere presentatie een trefzekere tekst, bijvoorbeeld voor de brochure van uw laatste project, nieuwsbrieven of web content. Wij nemen u deze tijdrovende klus graag uit handen! Doordat we nauw met onze opdrachtgevers in contact staan, verzekeren wij ons ervan op de hoogte te zijn van belangrijke feiten die in de tekst moeten worden opgenomen. Hierdoor heeft u spoedig de juiste tekst in handen, geschreven in iedere wenselijke toon.
Ook voor het proeflezen van uw eigen concepten bent u bij ons aan het juiste adres. Een goed geschreven, pakkende tekst is immers de kers op de taart voor uw presentatie. Bij SOO zit u in ieder geval gebakken. Van A tot Z.Voorbeelden van ons werk