Marketingdiensten

Naast woningpresentaties biedt SOO Media ook mogelijkheden op het gebied van marketing en media design. We bieden een breed scala aan mediaproducten en -diensten om jouw woning, bedrijf of product zo effectief mogelijk te presenteren aan de buitenwereld. Van logo’s en websites tot social media campagnes. Wij schrijven, ontwerpen, bouwen, beheren en ontzorgen.

 

Alles onder één dak

Wist je dat wij een gedeelte of zelfs de volledige marketing uit handen kunnen nemen? Onze grafisch designer ontwerpt de huisstijl die bij jou past, ze weet welke versie van print voor jou effectief inzetbaar is en zij realiseert sterke content aan de hand van input van onze marketeers. In samenwerking met jou kunnen onze marketing deskundigen aan de slag om alle uitingen op de juiste kanalen aan te bieden en om deze kanalen te optimaliseren. Naast een sterke website is de inzet van Social Media ontzettend belangrijk voor de online vindbaarheid en de uitstraling van jouw bedrijf. Hierin kunnen wij uitvoerend aan de slag gaan, maar mocht je medewerkers tot jouw beschikking hebben die een uitvoerende rol op zich kunnen nemen, dan kunnen wij hen helpen door een advies uit te brengen.

 

SOO Media is voornamelijk actief in de vastgoedbranche, maar daarnaast ontplooien we tal van andere activiteiten. Vertel ons wat jouw uitdaging is en wij komen met een oplossing. We zijn er voor al jouw marketing diensten

Brochures

SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Websiteoptimalisatie

Websites

(Web)teksten

SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Waarom het belangrijk is om Online Marketing in te zetten als organisatie.

Social Media

Persoonlijke aandacht

Maatwerk

Kwaliteit

× Neem direct contact met ons op