Jouw object of project op een authentieke manier onderscheiden?

Ontdek hoe je jouw unieke positie in vastgoed en in de online markt kunt versterken.

Kies je voor SOO Media, dan krijg je de beschikking over een breed scala aan presentatieproducten en -diensten waarmee je jouw woning of project kunt verkopen of verhuren. Ook biedt SOO Media verschillende mediadiensten om jouw woning, bedrijf of website te presenteren aan de buitenwereld.

 

SOO Media is bekend van diverse programma’s uitgezonden op RTL4 en SBS6, waaronder TV Makelaar: Mission Impossible, Kopen Zonder Kijken en Voor Hetzelfde Geld.

“Omdat SOO Media met mij meedenkt, ook ná de oplevering van een project” Ik kies voor SOO Media.. “Omdat ik altijd vriendelijk wordt geholpen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam.” Ik kies voor SOO Media.. “Omdat jullie goed bereikbaar zijn en altijd meedenken in oplossingen.” Ik kies voor SOO Media..

Slide “De inmeter was beleefd, netjes, op tijd en gaf duidelijk aan wat er hoe er gemeten werd.” Bewoner uit Apeldoorn Onze klanten aan het woord: Slide “Heel vriendelijke en correcte man met heel veel passie voor zijn vak. Daarnaast deskundig en adviserend om met kleine veranderingen in het interieur een mooie fotoshoot te maken.” Bewoner uit Tilburg Onze klanten aan het woord: Slide “Net als vorig project: een prettige samenwerking voor het maken van sfeerplattegronden. Er werd veel gecommuniceerd met elkaar en er waren korte lijntjes met jullie team: top! Wij waarderen jullie flexibiliteit enorm en kijken uit naar een volgende samenwerking met jullie!” Projectontwikkelaar uit Den Haag Onze klanten aan het woord: Slide “De fotograaf was zeer beleefd en netjes, sociaal, geeft het gevoel naar het allerbeste resultaat te streven, hart voor z’n werk, kortom een dikke 10.” Bewoner uit Oosterhout Onze klanten aan het woord: Slide “Afspraken kunnen snel gemaakt worden en worden goed nageleefd.” Makelaar uit Zandvoort Onze klanten aan het woord:

Stylist Cadeau

Het droomhuis is gevonden, de contracten zijn getekend.. en dan? Met Stylist Cadeau krijgt de bewoner na dit traject een persoonlijk stijl- en inrichtingsadvies en de mogelijkheid om diverse woonservices af te nemen, zodat al zijn woonwensen tot werkelijkheid kunnen worden gemaakt. Laat de bewoner niet aan zijn lot over en blijf met hem in contact, ook ná de sleuteloverdracht.

Soo Media medewerkers aan het woord:

 

“Vertel jouw verhaal en breng jouw beleving over met persoonlijke storytelling.”

 

Soo Media Copywriter

Soo Media medewerkers aan het woord:

 

“Past jouw huisstijl en logo bij de identiteit van jouw business?”

 

Soo Media Grafisch designer

Benieuwd naar wat SOO voor jou kan betekenen?

 

Neem dan contact met ons op via 070 330 66 99

of stuur ons een e-mail:

INSTAGRAM

× Neem direct contact met ons op