Landelijk meets urban in onze Bright Sky StyleSwitcher woontrend

Landelijk meets urban in onze Bright Sky StyleSwitcher woontrend

Van alle seizoenen die het jaar passeren, is de winter toch wel het meest iconisch. Feestelijke kerstverlichting, knetterend haardvuur, een wit besneeuwd kerstdorpje: winter en ouderwetse gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe haal je die warme gezelligheid echter in eigen huis, zonder de woning te transformeren in een donker hutje recht uit het pittoreske Salzburg? Onze StyleSwitchers brengen de oplossing – met onze kersverse Bright Sky woontrend stoppen we die welbekende winterse gezelligheid in een modern jasje. 

Winterse natuurkleuren

Méér dan ooit groeit de behoefte naar een fris en natuurlijk interieur. Voor onze Bright Sky StyleSwitcher woontrend kiezen we daarom voor winterse natuurkleuren. Een opvallende verschijning is het lichtblauwe Bright Skies, dé nieuwe Flexa kleur van 2022. Deze lekker luchtige blauwkleur geeft iedere ruimte een frisse en open uitstraling. Logisch dat zo’n koele kleur bij de winter past. We combineren deze kleur met strakke, zwarte elementen én met de welbekende Brave Ground Flexa kleur uit 2021. Voor een interieur dat niet alleen luchtig en open aanvoelt, maar óók die winterse gezelligheid uitstraalt. 

Knusse woontrend, moderne look

We zien dat landelijk chique nog altijd erg populair is onder de meeste bewoners. Om aan deze vraag te voldoen, maken we in de woonkamer gebruik van enkele houtelementen. Ook voegen we kenmerkende landelijke meubels toe, zoals een flinke hoekbank gecombineerd met een charmant gewoven kleed. Door deze landelijke stijl te combineren met urban details, zoals de zwarte deur, de strakke gietvloer en de betegelde open haard, geven we het landelijke interieur een stoer impuls. Als extra sfeervol detail neemt de open haard een centrale positie in de woonruimte in; een mooie verbinding tussen de woonkamer en de eethoek. 

Een moderne, warme keuken voor het hele gezin

Door goed gedoseerd kleurgebruik te combineren met mat zwart zorgen we ook in de keuken voor een moderne én uitnodigende uitstraling. Het marmerblad, voor veel bewoners nog steeds een prachtige USP, vormt een chique toevoeging op de mat zwarte kasten. Verder kiezen we in de keuken voor een houten vloer met Hongaarse punt. Wat ook erg trendy is op het moment, is de hogere opstaande marmerrand op het werkblad. Méér dan puur esthetisch, want deze marmerrand voorkomt ook nog eens spatten op de muur. Stijlvol én functioneel.  

Een trend voor ieder seizoen

Van een zomers strandgevoel in eigen huis tot een knusse, winterse woning: onze digitale StyleSwitchers groeien mee met de tijd, het seizoen én met verschillende doelgroepen. Een woontrend passend bij het gevoel en de stijl van een seizoen kan het verschil maken bij de verkoop. Onze StyleSwitchers luisteren naar het gevoel waar kopers naar op zoek zijn en vertalen dat naar een passende digitale restyling.

soomedia
info@soomedia.nl


× Neem direct contact met ons op