Welke grafische producten helpen mee aan de verkoop van jouw woning?

 

Een woningpresentatie begint met het maken van woning foto’s en het tekenen van de plattegrond. De foto’s en de plattegrond vormen samen de basis voor een goede presentatie  van de woning op Funda. Wist je dat naast Funda er nog meer mogelijkheden zijn om de woning aan te prijzen? Deze dragen allemaal bij aan een vlotte verkoop van de woning, zo ben je als verkoper niet alleen afhankelijk van Funda.

 

Brochure

 

De woning foto’s zijn geschoten en de plattegrond is gemaakt, de woningpresentatie kan online worden geplaatst. Maar als je dacht dat deze foto’s en plattegronden alleen gebruikt kunnen worden voor Funda, dan heb je dat mis. Want deze foto’s en plattegronden kunnen ook gebruikt worden voor een woningbrochure. Brochures van woningen worden vaak weggegeven bij open huizen of bij het makelaarskantoren neergelegd. Op deze manier hebben de potentiële kopers gelijk de informatie in handen en heeft u als verkoper meteen een mooi aandenken!

 

Minisite

 

Wanneer een woning net even dat extra stukje aandacht verdient, kan er ook een mini website gemaakt worden. Deze website staat helemaal in het teken van de woning en geeft deze extra aandacht. Dit is een extra manier voor de geïnteresseerden om de woning te bekijken. Is jouw woning extra speciaal? Dan kunnen we ook een volledige website op maat maken. Leuk weetje: het is mogelijk om het huisadres als webadres te gebruiken!

 

Fotobewerking exterieur

 

Het is logisch dat je als verkoper geen zin hebt om nog veel extra aandacht te geven aan een woning, waar je (als het goed is) niet lang meer in woont. Toch kan een likje verf soms wonderen verrichten. Met een fotobewerking is het mogelijk om de woning aan de buitenkant een geheel andere look te geven. We kunnen gevels, kozijnen en daken een andere kleur geven of bijvoorbeeld het hekwerk aanpassen. Zo wordt de woning nog aantrekkelijker voor de potentiële kopers.  

× Neem direct contact met ons op