Waarom kies je voor een digitale restyling?

 

Interieur is trendgevoelig en persoonlijk. Er zijn zoveel verschillende stijlen, dat het onmogelijk is om iedere stijl leuk te vinden. Het is soms lastig om door ouderwetse of verouderde meubels heen te kijken. Een ouderwetse bruine fauteuil, leuke kanten gordijntjes voor het raam of een tapijt vloer in een aparte kleur is helaas niet iedereen zijn stijl. Wanneer je dus een huis in de verkoop hebt, kan het dus soms best handig zijn om een kamer digitaal opnieuw te laten inrichten, zodat potentiële kopers ook andere mogelijkheden van de woning kunnen bekijken.

 

Hoe werkt het?

 

Wanneer je een huis in de verkoop hebt staan, komt de fotograaf langs om de woning en alle bijbehorende kamers op de foto te zetten voor de Funda presentatie. Eén van deze foto’s kan gebruikt worden om de digitale restyling op toe te passen. De kamer wordt nagebootst en er wordt een nieuwe vloer ingelegd, nieuwe meubels ingezet en andere kleuren op de muur. Kortom: de woning krijgt een compleet nieuw interieur.

 

Waar kun je dit voor gebruiken?

 

De StyleSwitcher, zoals wij deze noemen, kan gebruikt worden voor de Funda presentatie en op sociale media. Deze StyleSwitcher wordt in JPEG aangeleverd, zodat deze geschikt is voor meerdere doeleinde. Zo kun je deze ook gebruiken voor de minisite of woningbrochure.

VOOR

VOOR

NA

NA

Wat kun je zelf doen in huis zonder digitale restyling?

 

Natuurlijk kunnen bewoners zelf ook het één en ander doen aan het huis om het nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Zo kun eens kijken naar kleine veranderingen, die niet zoveel geld hoeven te kosten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar leuke accessoires? Of geef de muur een likje verf. En het belangrijkste en waarschijnlijk het minste werk: Een bosje bloemen. Hierdoor wordt het lekker fleurig in huis en het staat hartstikke leuk!

× Neem direct contact met ons op