Wij waren aanwezig op de

VT Wonen & Design Beurs 2018

Afgelopen week, op dinsdag 2 oktober,  waren onze Digitale Stylist Sigrid en onze Fotografe Renee aanwezig bij de VT Wonen en Design Beurs 2018! Zij hebben hun bezoek kort samengevat en de hoogtepunten op een rij gezet.

Lees je mee?

 


 

Wat viel ons op?


Nadat we de ShowUP Beurs hebben bezocht in september waren we erg benieuwd naar wat de VT Wonen & Design Beurs ons zou gaan brengen. En wat hebben we veel gezien! De beurs vond plaats in de RAI Amsterdam en met maar liefst vier hallen is het een grote beurs waar ontzettend veel te zien is.

VT Wonen & Design Beurs 2018 Verslag SOO Media
VT Wonen & Design Beurs 2018 Verslag SOO Media

Het nieuwe landelijk

 

Renee en ik besloten om eerst naar de linker hal te bezoeken. Alle diverse producten staan hier door elkaar, van keukenboeren tot raambekleding, van woonaccessoires tot meubels. Ook de VTwonen stand was hier te vinden en heeft de verwachtingen ook dit jaar weer overtroffen. Zoals Renee het mooi verwoordde; ‘elke studio is cover-waardig’ en was tot in detail ingericht. Een prachtige stand!

 

Wat mij opviel op de beurs was dat de trend ‘landelijk’ is geupgrade en op een vernieuwende en inspirerende manier werd gepresenteerd. Het nieuwe landelijk is rauw gecombineerd met country en producten die echt komen uit het landelijk leven. Het buitenleven wordt naar binnen gehaald. Crème tinten hebben plaats gemaakt voor blauw, grijs en groene tinten waarbij ruwe materialen centraal staan. Ook bij de styling van de VTwonen stand was het doorvoeren van deze nieuwe landelijke stijl duidelijk zichtbaar.

VT Wonen & Design Beurs 2018 SOO Media
VT Wonen & Design Beurs 2018 Verslag SOO Media

Keuken trends

 

Een verrassende ontwikkeling was zichtbaar wanneer we kijken naar keukens; waar dikke keukenbladen worden ingewisseld voor dunne keukenbladen, zijn ook bovenkastjes terug van weggeweest! De keukenkastjes worden nu hoger geplaatst wat het mogelijk maakt om dezelfde diepte te hanteren als het aanrecht. Dezelfde diepte wordt doorgevoerd in de hoge kasten waarin de koelkast en oven vaak worden verwerkt. Je ziet dat de gehele muur in de keuken optimaal gebruikt mag en kan worden.

 

Tot slot, wat erg leuk is en waar jij zelf ook heel makkelijk op in kunt spelen zijn de accenten in de keuken. Denk hierbij aan de greepjes en kranen: alles mag in het goud. Leuk voor thuis en ook inzetbaar bij het verkopen van een woning. Deze aanpassing hoeft namelijk niet veel geld te kosten, maar kan wel nét dat beetje extra doen voor de woningpresentatie.

 


 

Wil je meer weten over styling of (woning)fotografie? Zowel Renee als Sigrid staan je graag te woord! Contact opnemen kan via onze website, via Social Media of telefonisch.

 

Geschreven door Sigrid

× Neem direct contact met ons op