Zon, zee en strand in eigen huis met de Summer Nights woontrend

Het warme zand onder je voeten, de geur van de frisse, zilte zee in de lucht en de gezellige strandhuizen aan de kust. Hoe mooi is het dat de zomer er over 1,5 week weer aankomt? Met onze nieuwe StyleSwitcher trend haken wij dan ook maar al te graag aan op het zwoelste seizoen van het jaar: dit keer met de zomerse ‘Summer Night’ trend! 

‘Summer Night’ is onze ode aan die zwoele, relaxte zomeravonden waar je met een drankje in de hand eindeloos kunt genieten van het warme avondzonnetje. Deze avonden hoef je niet alleen op het strand te bewonderen – die kun je ook gewoon lekker in huis halen! Hoe lichter je een ruimte bijvoorbeeld maakt, hoe meer je de zon in jouw huis verwelkomt. Maak je daarbij ook nog eens gebruik van natuurlijke materialen en lichte tinten, dan creëer je een luchtig zomers interieur vol licht en rust. 

 

Wij hebben gekozen voor natuurlijke materialen als rotan en hout. Deze materialen zijn al een tijdje in trend en dat is niet voor niks: hout en rotan bezorgen hét zomerse strandgevoel, brengen veel licht in de woning en zijn ook tijdloos, waardoor ze een goede basis voor elk interieur zijn. Bij deze houten meubels kiezen wij voor een strakke gietvloer, omdat houten meubels in combinatie met een houten vloer wel wat veel kunnen worden. Een gietvloer is daarentegen juist een rustige basis waarop je extra veel kan spelen met verschillende tinten en soorten hout voor die heerlijke zomerse sfeer. 

StyleSwitcher_Woondtrend_Summer
trend_zomer

Koele, rustige woontrend

Een kleurcombinatie van zwart, wit, grijs en zand staat in deze trend centraal. Deze kleuren combineren prachtig tot een tijdloos interieur waar rust en licht de boventoon voeren. We maken daarbij ook veel gebruik van de kleur blauw: van stoere blauwtinten tot koel lichtblauw. Blauw brengt in dit rustige interieur de frisheid en vrolijkheid naar boven. We maken het af met de bruine bank; deze opvallende kleur creëert een warme sfeer tussen de frisse tinten. Een mooie balans! 

 

Voor de keuken kiezen we ook voor een stoere, blauwe kleur in combinatie met een granieten werkblad. Graniet heeft misschien een ouderwets imago, maar de blauwe kleuren van de keuken en de strakke gietvloer geven het graniet een mooi modern impuls. Het resultaat: een frisse, speelse keuken met een rustiek en warm gevoel dat naadloos aansluit op het Summer Nights thema. 

Nu te bestellen!

Ben jij net zo verslaafd aan de zomer als wij en wil jij ook zon, zee en strand in eigen huis verwelkomen? Deze nieuwe trend is nu voor de StyleSwitchers te bestellen: vier de zomer met ons mee en haal jouw interieur inspiratie uit onze nieuwe Summer Nights woontrend!

× Neem direct contact met ons op