Een bijzonder kunstproject
genaamd ‘HOUSE FOR SALE’ in Apeldoorn

Dat niet iedere fotografie- en inmeet opdracht hetzelfde is wordt wel duidelijk als wij de opdracht binnen krijgen om een woning te fotograferen en in te meten, welke naast dat deze te koop staat ook als expositie ruimte dient. De verkoop van de woning maakt namelijk onderdeel uit van het kunstproject genaamd ‘HOUSE FOR SALE’. Wij schoten de foto’s en realiseerde de plattegronden. Een bijzonder project, lees je mee?

 

HOUSE FOR SALE

 

Op een prachtige locatie in de wijk Brinkhorst staat deze jaren dertig villa met originele details. En naast dat het een vrijstaande villa is met in totaal zo’n 450m2 is deze woning tijdelijk ingericht vol met kunst van gerenommeerde (inter)nationale kunstenaars. Met deze gelaagde tentoonstelling willen wij op grootse wijze afscheid nemen van het huis, met oog voor de geschiedenis van de locatie.

 

“Een huis, een dak boven je hoofd, is een kostbaar goed. Je groeit er op, kinderen worden geboren en dierbaren liggen er opgebaard. In een huis voel je je normaal gesproken veilig en geborgen, maar de geschiedenis, waar de tentoonstelling wordt gehouden, laat zien dat dat zo voorbij kan zijn..”, aldus HOUSE FOR SALE. Meer over de geschiedenis lees je in de omschrijving van de woning op Funda.

 

Een bijzonder project waar wij als SOO Media aan bij mochten dragen. Ben jij benieuwd geworden en zou je graag eens langsgaan? De tentoonstelling HOUSE FOR SALE op de Elsweg 57, 7311 GV Apeldoorn is te bezichtigen van 14 april t/m 5 mei 2019. Je bent welkom van donderdag tot en met zondag van 12.00 – 17.00 en op afspraak. Meer weten? Neem dan contact op met de organisatie via info(a)annevanas.nl.

Concept en organisatie: Anne van As en C.A. Wertheim

Foto’s en plattegronden: SOO Media

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op