Wij mochten kennis maken met Wout
tijdens het WOUT Influencer Event in Bleiswijk

Afgelopen zaterdag mochten wij, na een week lang in spanning te moeten wachten, eindelijk officieel kennismaken met Wout. Wij waren namelijk uitgenodigd om bij het Instagram Influencer Event aanwezig te zijn dat plaatsvond in de kas waar Wout is opgegroeid, namelijk bij Bunnik Plants in Bleiswijk.

 

Wout is een boom van een plant en is druk bezig met zelfpromotie. Je kunt er niet meer om heen. Samen met een gedreven team en een flinke dosis humor doen zij er alles aan om te zorgen dat iedereen kennis maakt met deze groene kerel.

 

Enorm enthousiast reisden onze digitaal stylist Sigrid en ik af naar het prachtig groene Bleiswijk. Na een vrolijk ontvangst door Sandra van @_finntage begonnen we de ochtend met een bakje koffie bij Bunnik Creations. Omdat wij lekker op tijd binnen waren zagen we de influencers één voor één binnendruppelen. Voor mij, met mijn liefde voor groen en Instagram, waren het (bijna) allemaal bekende gezichten. Alle grote namen binnen de groene Instagram wereld waren uitgenodigd voor dit Wout Event. En iedereen kende elkaar. Naast een online- was er in dit geval ook duidelijk sprake van een ware offline community!

 

De dag startte met een introductie door Dirk van Wout. Dirk vertelde ons meer over het team achter Wout en over de achtergrond van deze kamerplant. Hoe het idee van Wout is gestart en hoe dit idee zich heeft ontwikkeld tot de kamerplant die Wout nu is. Bunnik Plants heeft een jong en dynamisch team samengesteld en bood hen de mogelijkheid om met een frisse blik aan de slag te gaan met een nieuw product, namelijk een grote, niet kapot te krijgen kamerplant. Juist omdat deze mannen allemaal een totaal andere achtergrond hebben vullen zij elkaar goed aan en wijkt hun aanpak af van dat van de standaard aanpak van Bunnik Plants. En deze aanpak blijkt een succes!

Wout in de maak

Wout in ontwikkeling

Wout op kantoor

Wout in het wild

 

Eindelijk was het tijd om kennis te maken, er stond namelijk een heerlijke lunch op het programma midden in het woud vol Wouten. Ontzettend leuk! Hier konden wij het proces volgen hoe Wout eruit ziet wanneer hij bij Bunnik Plants binnenkomt, hoe het selectieproces eruit ziet en welke Wouten voldoen aan de eisen en dus door kunnen naar de gelukkige kopers. Er wordt kritisch gekeken naar iedere Wout om te zorgen dat alleen de échte Wout bij de klant terecht komt.

 

Sybren, Brand Developer van Wout, nam ons vervolgens mee op een indrukwekkende fietstour door de kas waar Wout opgroeit samen met andere groene vrienden van Bunnik Plants. Een warme en vochtige kas waar de Wout de ruimte krijgt om op te groeien. Want zoals je misschien wel hebt gezien, Wout is enorm! Omdat Wout er natuurlijk even over doet om zo groot te worden hangt er wel een ‘klein’ prijskaartje aan Wout. De stam doet er namelijk 20 jaar over om zo dik te worden en vervolgens duurt het nog eens 3 maanden voordat Wout het mooie bladerdak heeft waar iedere boom van droomt. Het is een kamerplant die maar 3 keer per jaar water nodig heeft en je krijgt een melding wanneer het weer tijd is voor een flinke scheut. Hij heeft dus maar weinig verzorging nodig en Wout komt met een levensverzekering van 2 jaar!

 

Wout is groot, een tikkeltje zwaar en een echte eye catcher voor in huis!

 

Nu vraag jij je misschien af, wat deden wij daar dan? SOO Media is altijd druk bezig met innoveren. Er staan namelijk hele leuke plannen op de agenda voor onze Digitaal Stylist waarmee wij jou als makelaar, en ook jou als particulier, nog beter in jouw wensen kunnen voorzien. En in deze ontwikkeling nemen wij Wout graag mee! Een prachtig product ontwikkeld door een ijzersterk team waar wij dan ook graag de samenwerking mee aangaan.

 

Op dit moment kunnen we slechts een tipje van de sluier oplichten, meer nieuws over deze ontwikkeling volgt snel!

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op