Neerslag en buitenfotografie,
de meest gestelde vragen

De eerste sneeuw van vandaag is al gevallen in hartje Den Haag! En zoals je misschien wel weet heeft het KNMI vandaag Code Geel afgegeven in verband met sneeuw en gladheid. Er wordt aangeraden om extra voorzichtig te zijn als je de deur uit gaat. Maar heeft dit dan ook invloed op ons werk vraag je je misschien af? Dat leggen wij je graag uit aan de hand van de meest gestelde vragen met betrekking tot buitenfotografie en de weersomstandigheden. 

 

Neerslag?


Wanneer het sneeuwt of regent is het helaas niet mogelijk om buitenfoto’s te schieten in dezelfde kwaliteit als dat je van ons gewend bent. En omdat wij enkel kwaliteit leveren, maken wij geen foto’s in het geval van neerslag in welke vorm dan ook. De buitenfoto’s zullen in dit geval op een later moment gemaakt worden, zodat jouw woning of object zo effectief en volledig mogelijk in beeld kan worden gebracht. Zoals afgesproken!

 

Een witte achtertuin?

 

Zoals we afgelopen week al mochten ervaren komt het ook in Nederland wel eens voor dat de sneeuw wat langer blijft liggen. Indien er geen sprake is van neerslag wanneer de fotograaf langskomt zullen de buitenfoto’s gewoon gemaakt worden. Want het is juist extra sfeervol als jouw tuin of oprit bedekt is met een winters laagje sneeuw! (Let op: in geval van neerslag worden de buitenfoto’s op een ander moment gemaakt).

 

Een nieuw seizoen, nieuwe foto’s!

 

Zodra het voorjaar aanbreekt en de zon weer meer gaat schijnen, kan het zijn dat jouw woningpresentatie behoefte heeft aan seizoensgebonden woningfoto’s. Dan kun je ervoor kiezen om de witte buitenfoto’s met de besneeuwde oprit te vervangen door voorjaarsfoto’s waar de eerste krokussen weer beginnen te bloeien. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

 

Dus let extra goed op als je vandaag de deur uitgaat, en mocht je vragen hebben; we helpen je graag!

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op