Snel mijn woning verkopen, hoe doe ik dat?

Jouw woning zo snel mogelijk verkopen, dat kan! Wanneer jij jouw woning volledig en aantrekkelijk presenteert wek je de interesses van de toekomstige koper(s). Bij het presenteren van de woning kun je zowel foto, video, plattegronden als visuals inzetten om deze zo snel mogelijk aan de man te brengen!

 

Het juiste gevoel overbrengen

 

Bij het zoeken naar een nieuwe woning is het juiste gevoel overbrengen ontzettend belangrijk. En op dit gevoel kan al voor het realiseren van bezichtigingen worden ingespeeld. Het is hierbij belangrijk dat je de woning zo volledig mogelijk presenteert en de toekomstige koper inspireert. De presentatie moet namelijk leiden tot allereerst natuurlijk een bezichtiging en uiteindelijk tot de verkoop. Het juiste gevoel overbrengen doe je door gebruik te maken van onze verkooptips waarbij je zorgt dat de woning er opgeruimd, sfeervol en gezellig uit ziet. Denk hierbij aan een vers bosje bloemen op tafel, gelapte ramen en het uit het zicht plaatsen van persoonlijke spullen. Presenteer jouw huis als een nieuw thuis!

 

Jouw woning volledig in beeld brengen

 

SOO Media is gericht op vastgoedcommunicatie waarbij de woningpresentatie centraal staat. Onze experts op het gebied van fotografie, videografie, plattegronden, visuals en marketing kunnen jouw woning zo volledig mogelijk in beeld brengen. Het is mogelijk om een gedateerde woning digitaal te restylen om de woning toegankelijk te maken voor een breder publiek, om een website te lanceren waar jouw woning gepresenteerd wordt, of om door middel van video de toekomstige koper vanuit zijn of haar ‘luie stoel’ de woning te laten bezichtigen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Door het woning profiel zo volledig mogelijk in te vullen, scoor je tevens beter in de resultaten bij Funda, wat zorgt dat jouw woning beter bekeken zal worden.

SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Snel mijn woning verkopen
SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Snel mijn woning verkopen

Wil jij jouw woning zo snel mogelijk verkopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Onze experts staan voor je klaar
om jouw woning perfect op de markt te zetten! Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op