Onze medewerkers aan het woord

“SOO Media heeft een speciaal plekje in mijn hart” – Lydia

 

Hi, mijn naam is Lydia en ik ben werkzaam bij de Front-office van SOO Media. Hier ben ik samen met mijn spontane collega’s verantwoordelijk voor het inrichten van de agenda’s van zowel onze fotografen en inmeters. Onze dagelijkse werkzaamheden zijn erg afwisselend en geen dag is hetzelfde!

 

Ruim 2 jaar geleden begon ik bij SOO Media waar ik werd aangenomen als stagiaire. Destijds volgde ik de opleiding Interieur adviseur. Ik zag via de website dat er een vacature openstond en ik greep mijn kans; ik stuurde diezelfde dag nog mijn CV en motivatie brief uit. En ik had geluk, er was ruimte binnen de afdeling Projecten om als helpende hand van onze digitaal stylist aan de slag te gaan met het realiseren van impressiebeelden. Ontzettend leuk! Ik kreeg veel vrijheid en werd al heel snel opgenomen in het team. 

 

Na 10 weken liep mijn stageperiode helaas ten einde en ik vond het ontzettend jammer dat ik het team en de organisatie weer moest verlaten. Het was dan ook een feestje toen ik door SOO Media gevraagd of ik ook mijn stage later dat jaar nogmaals bij SOO Media wilde komen vervullen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! 

 

Tijdens mijn tweede stage kreeg ik een andere begeleidster en natuurlijk ook een nieuwe opdracht. Zo mocht ik samen met de specialist aan de slag met het ontwikkelen van het StyleSwitchers stijlenboek. Ik heb onderzoek gedaan naar de verschillende doelgroepen en de lopende trend en op basis hiervan een voorstel geschreven. Erg leuk, zeker omdat mijn basis nog steeds wordt gebruikt bij het realiseren van impressiewerk. Om de stage nog wat meer diepgang te bieden werd ik ook ingezet bij de afdeling Bouwkunde, waar ik meer leerde over het realiseren en inzetten van plattegronden.

 

Waarom SOO Media?

 

Nadat ik afstudeerde als Interieur adviseur bleef SOO Media een plekje in mijn hart hebben en ik wilde dan ook graag weer voor de organisatie aan de slag. De Front-office was op zoek naar versterking en ik zag mijn kans schoon. Ik werd ingewerkt als planner en wordt tot op de dag van vandaag voortdurende begeleid en gestimuleerd om mijn persoonlijke doelen te behalen. Een totaal andere functie met compleet andere werkzaamheden dan in mijn rol als stagiaire, maar ik heb het enorm naar mijn zin!

 

Wil jij meer weten over de werkzaamheden waar Lydia zich dagelijks mee bezighoudt of wil jij meer weten over onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Zowel Lydia als haar collega’s staan je graag te woord!

 

Geschreven door Lydia

× Neem direct contact met ons op