Onze medewerkers aan het woord

“Iedere opdracht is weer een leuke uitdaging” – Leslie

 

Hi, wat leuk dat je de tijd neemt om deze blog te lezen! Ik zal beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Leslie van den Brink, ik ben 26 jaar en ik kom uit Vlaardingen. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging wees mijn schoonzus, die toen zelf werkzaam was bij SOO Media, mij op de vacature van Front-office medewerker. Ik werd meteen enthousiast. Na wat heen en weer contact te hebben gehad werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Het was een heel fijn en spontaan gesprek en ik voelde mij direct thuis binnen deze organisatie. En dit gevoel was blijkbaar wederzijds want binnen een week was alles rond en mocht ik al aan de slag!

 

Nu, inmiddels twee maanden verder, kan ik zeggen dat ik binnen deze functie de werkzaamheden al redelijk onder de knie heb en voel ik mij ook echt al onderdeel van het team. Want wat een leuke baan heb ik! Iedere dag is anders en ik heb contact met heel veel verschillende mensen. Niet alleen met makelaars, maar ook met bewoners en onze eigen inmeters en fotografen. Aan mij de taak om te zorgen dat het contact tussen hen zo efficiënt mogelijk verloopt en dat iedereen zo goed mogelijk in zijn of haar wensen wordt voorzien. Dat maakt iedere opdracht weer een leuke uitdaging.

 

Wat ik verder ontzettend leuk vind aan deze organisatie is het team waarbinnen we werken. Iedereen heeft andere kwaliteiten maar ze worden allemaal ingezet voor hetzelfde doel; namelijk het leveren van een zo mooi mogelijk product waarover de klant meer dan tevreden is. Om hier onderdeel van uit te maken vind ik niet alleen super gaaf, maar ook ontzettend leerzaam.

 

Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt, maar ik kan je zeggen dat de eerste twee maanden helemaal aansluiten op wat ik had gehoopt!

 

Geschreven door Leslie

× Neem direct contact met ons op