Onze medewerkers aan het woord

“Bij binnenkomst greep het mij aan dat alle medewerkers erg sociaal en energiek zijn” – Hassan

 

Hoi, ik ben Hassan en ik ben 29 jaar. Bij SOO Media ben ik redelijk recent begonnen binnen de functie Bouwkundig medewerker waarnaast ik in het weekend als bouwkundig ontwerper voor een architectenbureau werkzaam ben. Ik ben weg van architectuur en de kunde eromheen. Daarnaast ben ik gek om mijn verloofde Jaoualia waarmee ik binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje eten met vrienden, vul ik mijn tijd met uitstapjes en houd ik ervan om te gaan zeilen. Ik probeer minstens twee keer per maand het water op te gaan.

 

Wanneer ik mijn carrièrepad zou omschrijven dan zou ik zeggen dat ik graag de uitdaging aan ga. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij een architectenbureau waar het proces net even anders loopt dan bij SOO Media. Het is namelijk zo dat een architect aan de hand van een programma van eisen de plattegrond bepaalt, terwijl wij bij SOO Media bij een bestaande woning een plattegrond creëren. En hoewel dat mij beide interesseert, inspireert dat laatste mij meer. En zeker de mogelijkheid die ik nu heb gekregen om zowel deze functie als mijn functie bij het architectenbureau te combineren vind ik ontzettend prettig.

 

Waarom ik de overstap heb gemaakt naar SOO Media?

 

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ik ging op zoek naar een andere manier van werken. Voorheen werkte ik aan grote projecten waarbij er weinig afwisseling plaatsvond in mijn werkzaamheden en ik wilde graag een nieuwe weg in slaan. Ik heb even afstand genomen van het pad dat ik bewandelde om het vanuit een ander perspectief te kunnen zien en mij via een andere weg verder te ontwikkelen.

 

Nadat ik de vacature had gezien heb ik direct contact opgenomen en werd ik al snel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Bij binnenkomst greep het mij aan dat alle medewerkers erg sociaal en energiek zijn. En ik zag de mogelijkheid om deze energie over te nemen om het beste uit mijn werk en uit mijzelf te halen. Dat maakte mij dan direct nóg enthousiaster over de functie! Want ik ben ervan overtuigd dat een goede bedrijfscultuur ontzettend belangrijk is voor de productiviteit van de medewerkers.

 

Wil jij meer weten over de werkzaamheden waar Hassan zich dagelijks mee bezighoudt of wil jij meer weten over wat ons Bouwkundig team voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Zowel Hassan als zijn collega’s staan je graag te woord!

 

Geschreven door Hassan

× Neem direct contact met ons op