Onze medewerkers aan het woord

“Een enthousiaste start in 2018 en nu klaar voor 2019!” –¬†Sophie

 

Voor mij stond 2018 in het teken van afstuderen aan de opleiding bouwkunde aan de TU Delft. Na 6 jaar achter een laptop en tussen de maquettes gezeten te hebben, vond ik het prettig om bij SOO Media aan de slag te kunnen als Inmeter. Hier werk ik nu sinds september; 2 dagen op kantoor en 3 dagen op pad als inmeter.

 

Ik startte enthousiast met het gebruiken van de distometer, maar al snel merkte ik dat het inmeten van gebouwen gevoeliger en uitdagender is dan ik destijds dacht. Het is belangrijk om heel goed op te blijven letten en nauwkeurig te werk te gaan. De inwerkperiode met mijn collega Dimitri heeft me hier goed geholpen om de boel te structureren! Ik merk dat ik het prettig vind om mezelf er bewust van te maken hoe ik werk en waar de verbeterpunten liggen en hier word ik dan ook in gestimuleerd door mijn team.

 

Dit geldt niet alleen voor het inmeten, maar ook voor de werkzaamheden op het kantoor. Tijdens een communicatie-workshop van onze operationeel manager Lisanne hebben we met het team kritisch gekeken naar de manier waarop we communiceren en met name hoe we feedback geven. Het krijgen van feedback, zonder doekjes er omheen te winden, was ik wel gewend vanuit mijn opleiding maar het geven van duidelijke feedback blijft toch erg lastig! Het verzachten van feedback, voelt misschien aardig, maar resulteert al snel in een onduidelijk afgezwakt verhaal.

 

Kortom, mijn start bij SOO Media in 2018 stond in het teken van bewustwording van mijn manier van werken en communiceren met een kritische blik. Ik ga dan ook vol energie 2019 tegemoet en pak graag alle kansen aan die SOO Media mij biedt om verder te groeien!

 

2018, bedankt!

 

Geschreven door Sophie

× Neem direct contact met ons op