Onze medewerkers aan het woord

“Ik kwam voor de afwisseling en ik blijf voor de gezelligheid!” – Sofija

 

Mijn naam is Sofija en ik ben werkzaam als Coördinator van Team Bouwkunde bij SOO Media. Een jaar geleden ben ik aan de slag gegaan bij SOO Media als woning inmeter en als bouwkundig medewerker binnendienst.

 

Na mijn studie moest ik kiezen welke kant binnen de bouwwereld ik op wilde gaan. En omdat ik heel nieuwsgierig was naar de woningmarkt en wat zich daarbinnen allemaal afspeelt werd mijn interesse gewekt door SOO Media. Ik wilde niet direct 40 uur per week achter een scherm gaan zitten en met deze afwisselende functie hoefde dit gelukkig ook niet!

 

Ik ben gekomen voor de afwisseling, maar ik ben gebleven voor de gezelligheid. Al vanaf mijn eerste sollicitatie gesprek voelde ik me thuis op het kantoor. Het team bestaat uit jonge mensen die hard werken maar ook wel van een geintje houden. Niemand neemt zichzelf té serieus, ondanks dat we allemaal goed zijn in ons vak. Een fijnere sfeer om in te werken kan ik me bijna niet voorstellen.

 

In een bedrijf dat zo jong en  dynamisch is als SOO Media is vrijwel alles mogelijk. Als ik een groot project wil oppakken of iets in onze processen wil aanscherpen dan kan dat. Dit heb ik dan ook gedaan en zo heb ik na een paar maanden de kans gekregen om de coördinator van mijn team te worden. En dat maakt mijn functie nóg leuker! Ik mag meedenken over processen bedrijfsbreed en daarnaast strategieën bedenken voor mijn team.

 

Om samen te vatten wat het werken bij SOO Media zo leuk maakt? Dat zijn de ontzettend gezellige en gedreven collega’s en dat er binnen de organisatie ruimte wordt geboden waarin iedereen vrij is om zijn volledige potentieel te benutten!

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van (a.o.) plattegronden en kan jij onze hulp goed gebruiken? Neem dan contact met ons op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

 

Geschreven door Sofija

× Neem direct contact met ons op