Onze medewerkers aan het woord

“Van gekke vacaturevideo’s tot bizarre bloopers” – Roan

 

Hey! Mijn naam is Roan en ik ben al ongeveer 2,5 aan het werk voor SOO Media. Samen met Jeroen ben ik verantwoordelijk voor al het videowerk dat SOO Media levert. Dit werk varieert enorm; van woningfilms tot high-end promotievideo’s en alles wat daartussen zit! Onze video- en fotografie werkzaamheden zijn samengevoegd in één afdeling en we zitten dan ook bij elkaar op kantoor. Binnen onze afdeling zijn de vele internetgekkie-quotes en nerf gun gevechten de normaalste zaak van de wereld. Dit zorgt altijd voor een gezellige sfeer op kantoor wat het werken extra leuk maakt! Omdat ik samen werk met alleen maar creatievelingen kan ik altijd wel met iemand sparren over toffe ideeën.

 

Wat ik het leukste vind om te doen? Het leukste blijven stiekem toch wel de video’s die we intern maken. Van gekke vacature video’s waar we het hele kantoor letterlijk overhoop halen en onze huisdieren als figuranten gebruiken, tot de bizarre bloopers die we ieder jaar uit onze video’s halen. Dit blijft jaarlijks geweldig om te doen! Hiermee krijgen we de mogelijkheid om onze creativiteit de vrije loop te laten.

 

Kortom ik werk met een gekke, gezellige en creatieve club waarbij we ook nog eens hard werken om een goed resultaat te leveren. Mocht jij meer willen weten over wat ik voor jou kan betekenen? Dan hoor ik het graag! Je kunt meer lezen over de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op. Dan kunnen wij je persoonlijk uitleggen hoe we te werk gaan!

 

Geschreven door Roan

× Neem direct contact met ons op