Onze medewerkers aan het woord

“Creatief, inspirerend en ontzettend gezellig!” – Monique

 

Hi, ik ben Monique en ik ben werkzaam als Marketing & communicatie medewerker bij SOO Media. 

 

De eerste keer dat ik bij SOO Media binnenstapte, nu bijna een jaar geleden, viel de fijne sfeer binnen het team mij direct op. Je voelt dat je binnenstapt binnen een hecht team en ik voelde me al snel op mijn plek. Dit is voor mijn functie ook erg belangrijk, omdat ik werk met de input van alle afdelingen. Ik heb met iedere afdeling contact en ik doe mijn best om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven waar iedereen mee bezig is. Mijn werkzaamheden variëren van dag tot dag en omdat ik mijn agenda zelf kan indelen ben ik erg flexibel wat mijn creativiteit stimuleert!

 

Wat ontzettend fijn is, is dat SOO Media echt naar de medewerker als persoon kijkt. Zo kan ik binnen mijn functie projecten oppakken die aansluiten op mijn interesses en kwaliteiten.

 

In mijn rol als marketing & communicatie medewerker ben ik verantwoordelijk voor de online- en offline uitingen van SOO Media, zowel intern als extern. Ik verzorg onder andere de inhoud en opmaak van onze nieuwsbrieven, onze social media uitingen en ook de content die op onze website wordt gepubliceerd. En of ik dan alleen belangrijk ben voor de organisatie of ook voor de klanten? Nou, ook zeker voor de klanten! Samen met mijn collega Jelle, onze online marketeer, voeren wij marketing opdrachten uit. Zo beheren wij verschillende social media kanalen van onze klanten waarvoor wij content creëren, de webcare verzorgen en campagnes opstellen. Daarnaast schrijf ik brochureteksten en optimaliseer ik webteksten. Samen doen wij er alles aan om de klant te ontlasten op het gebied van online marketing. De afwisselende werkzaamheden en de grote mate van verantwoordelijkheid hebben ertoe geleid dat ik een korte tijd al veel projecten heb mogen afronden!

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot (online) marketing en kan jij mijn hulp goed gebruiken? Neem dan contact met ons op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op