Onze medewerkers aan het woord

“De passie waarmee iedereen praat werkt aanstekelijk” – Lisanne


Mijn eerste maand bij SOO Media voelde als een warm bad. Vanaf het eerste moment dat ik naar binnenliep op mijn eerste werkdag voelde ik mij meer dan welkom. 

 

Mijn eerste week

In mijn eerste week werd ik op sleeptouw genomen om het bedrijf en alle afdelingen beter te leren kennen. Iedereen wilt met liefde uitleggen waar ze mee bezig zijn en hoe hun dag eruit ziet. Je voelt de passie waarmee iedereen praat over hun functie en dit werkt erg aanstekelijk. Op deze manier kreeg ik direct een goed en volledig beeld van de organisatie, ontzettend leuk!

 

Samen één team

Doordat je overal bij betrokken wordt voel je al heel snel onderdeel van het bedrijf. Of dit nu het gezellige praatje is aan de lunchtafel of de uitnodiging om mee te gaan naar een shoot op locatie. Vanaf het moment dat je binnenkomt ben je onderdeel van het team.

 

De mate waarin er vertrouwen in je is en jij je welkom voelt is echt onderscheidend ten opzichte van andere bedrijven. En ik ga dan ook vol enthousiasme en energie mijn uitdagingen tegemoet! Wil jij meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze producten en kan jij onze hulp goed gebruiken? Neem dan contact met ons op!

 

Geschreven door Lisanne

× Neem direct contact met ons op