Onze medewerkers aan het woord

“Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling” – Danny

 

Mijn naam is Danny en ik ben werkzaam voor SOO Media als Social Media marketeer. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van de social media kanalen voor onze klanten. Door de diversiteit aan klanten is elke opdracht anders en een nieuwe uitdaging. De ene dag werk ik aan een advertentie voor een woning en de andere dag stel ik een complete campagne op voor een sportmerk. Deze verschillende opdrachten zorgen ervoor dat mijn werk nooit eenzijdig is en kan ik social media voor verschillende doeleinden inzetten. Door deze manier van werken wordt mijn creativiteit gestimuleerd en kan ik de verschillende mogelijkheden binnen social media marketing toepassen. 

 

Binnen de organisatie van SOO Media wordt ruimte geboden voor zelfontwikkeling en het vergroten van kennis. Zo krijg ik de kans om beurzen en seminars te bezoeken binnen mijn vakgebied om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. En ook het volgen van cursussen wordt gestimuleerd. SOO Media is een jong en dynamisch bedrijf dat voortdurend bezig is met innoveren. Dit zorgt ervoor dat wij met ons team van specialisten altijd op zoek gaan naar de beste oplossingen voor onze klanten. Deze manier van werken, gecombineerd met vrolijke en gedreven collega’s, maakt mijn functie ontzettend leuk!

 

Ben je benieuwd hoe mijn dag eruit ziet of wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op!
Ik vertel je graag over de mogelijkheden van social media marketing en help jou met het vinden van passende oplossingen.

 

Geschreven door Danny

× Neem direct contact met ons op