Ludieke manieren om jouw woning onder de aandacht te brengen!

Jouw woning extra onder de aandacht brengen kan natuurlijk nooit kwaad. Hoe meer meer mensen jouw woning zien, hoe eerder jouw woning wordt gezien door de toekomstige koper(s). Naast de meest gangbare manieren om jouw woning te presenteren, hebben wij voor jou enkele ludieke manieren op een rij gezet. Wees anders dan de rest en val op!

 

Viral gaan door de inzet van Facebook advertenties

 

Hoe meer mensen jouw woning voorbij zien komen, hoe groter de kans is dat je met jouw bericht de toekomstige kopers bereikt. Door middel van Facebook advertenties kun jij het bericht met daarin jouw woning uitgelicht specifiek tonen aan een door jou gekozen of door ons geadviseerde doelgroep. Super eenvoudig: kies een gewenst budget, eventueel een gewenste doelgroep en bepaal hoe lang de advertentie vertoond mag worden en wij doen de rest! 

 

Deel jouw eigen woning website 

 

Je kent het wel, de opmerking ‘stuur eens door’ wanneer je ergens over verteld. Hoe ideaal is het dan als je eenvoudig direct een link kunt sturen waar alle informatie terug te vinden is! Wij helpen jou graag bij het realiseren hiervan. Zo creëren wij graag een website waar alle informatie over de woning (inclusief beeldmateriaal) terug te vinden is. En dat allemaal op één webpagina! Perfect dus als jouw achterneef op een verjaardag verteld dat hij ‘nog wel iemand kent’ die mogelijk geïnteresseerd is in de woning die jij te koop hebt staan. Dan hoef jij alleen maar de link door te sturen.

 

Een verhaal vertellen met een eigen Instagram account

 

Sterk beeld zegt meer dan duizend woorden. En hoe belangrijk men beeld tegenwoordig vindt blijkt wel uit de populariteit van Social Media waarin beeld centraal staat. Instagram is ontzettend populair en biedt de mogelijkheid om door middel van beeld een verhaal te laten vertellen. Hoewel je natuurlijk niet jouw thuis maar je huis verkoopt, kan dit wel de trigger zijn waardoor de toekomstige kopers verder klikken bij het zien van jouw (t)huis. Wij kunnen het maken van de professionele sfeervolle en informatieve foto’s en het opzetten van dit Instagram kanaal volledig uit handen nemen zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken.

SOO Media - Unieke verkoopmogelijkheden

Wil je één van de bovenstaande ludieke manieren inzetten bij de verkoop van jouw woning of heb jij zelf een ludiek idee dat hier niet tussen staat en wil je deze met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op! Samen kunnen wij kijken hoe wij jou kunnen helpen.

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op