Ben jij klaar voor de landelijke NVM Open Huizen Dag op 6 oktober a.s.?

De NVM Open Huizen Dag is een belangrijke dag voor zowel de woningverkopers als de woningzoekers, waarbij woningen vrijblijvend en dus zonder afspraak bezichtigd kunnen worden. Op zaterdag 6 oktober 2018 doet ongeveer 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en zetten tienduizenden woningbezitters hun deur open voor toekomstige kopers!

 

Waarom is een sterke woningpresentatie noodzakelijk?

Omdat de landelijke NVM Open Huizen Dag voor veel extra aanloop zorgt is het belangrijk dat jouw woning opvalt en het bezoeken waard is. Hoe ga je dit doen? Zorg dat jij de woning dusdanig presenteert dat deze eruit ziet als een woning waar de toekomstige kopers een thuis in zien. Hierbij is het belangrijk dat je professionele woning foto’s laat maken waarbij persoonlijke spullen uit beeld blijven, de ramen gelapt zijn en het interieur er zo toegankelijk mogelijk uitziet. (Meer tips over jouw woning foto klaar maken lees je hier).

 

StyleSwitchers en fotobewerking

Is jouw woning enigszins gedateerd of is het interieur smaakgevoelig? Heb je bijvoorbeeld felle kleuren gebruikt, een keuken die aan vervanging toe is of een leegstaande ruimte in huis, dan is het soms lastig voor de toekomstige koper om hier doorheen te kijken. De eerste indruk is namelijk het allerbelangrijkste bij zien van een woning. Hierbij is het mogelijk om StyleSwitchers in te zetten. Met StyleSwitchers gaat onze Digitale Stylist aan de slag om jouw woning digitaal te restylen, waarmee het potentieel van jouw woning in beeld wordt gebracht. Je kunt ervoor kiezen om iedere ruimte in huis digitaal te laten restylen. Net waar jouw woning behoefte aan heeft! Het is zelfs mogelijk om fotobewerking exterieur in te zetten om de grijze lucht op jouw foto’s iets blauwer te maken of om de grauwe stenen van jouw woning op te frissen om zo meer bezichtigingen te realiseren.

 

Woningvideo, trailers en drone video’s

Heb jij een woning te koop staan in een authentiek stadscentrum, midden in de natuur of is er een grote speeltuin om de hoek gelegen? Dan kan dit voor de toekomstige koper doorslaggevend zijn om jouw woning in het echt te willen zien. Om dit goed in beeld te krijgen is video een mogelijkheid waarmee je beleving toevoegt. SOO Media biedt een groot scala aan mogelijkheden; woningvideo’s, woning trailers en zelfs drone video’s. En dit alles om jouw woning zo effectief mogelijk te presenteren!

 

Wil jij professionele woning foto’s, jouw woning digitaal laten restylen of video inzetten? Hier vind je alle mogelijkheden van SOO Media en meer tips over het verkopen van jouw woning vind je op onze blog pagina.

 

Mocht jij een open huis organiseren of een open huis gaan bezoeken, dan wensen wij je alvast heel veel plezier en succes!

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op