Hoe ziet een compleet Funda presentatiepakket eruit?

 

Voor de meeste huizenzoekers is Funda de eerste plek waar je inspiratie opdoet. Hoe completer het Funda presentatiepakket is op Funda, hoe beter beeld een toekomstige koper krijgt van een woning in de verkoop. Maar wat mag echt niet missen in de presentatie? En wanneer is deze presentatie compleet?

 

Fotografie


Fotografie is er in alle soorten en maten. Afhankelijk van de woning wordt er bepaald welke fotografie er nodig is. Maar de basis voor iedere woning zijn de standaard woningfoto’s. De grootte van de woning bepaalt hoeveel foto’s er nodig zijn. Dit zijn er altijd minimaal 25. Wanneer het om een villa gaat, kun je afwijken naar 45 foto’s of zelfs onbeperkt.

 

Is de buitenkant van de woning heel mooi? Of is de directe omgeving van de woning niet te missen? Dan kun je kiezen voor hoogtefotografie of dronefotografie. Hiermee maak je het plaatje compleet en kan de toekomstige koper goed zien waar de woning staat, zodat hij of zij ook verliefd wordt op de omgeving. 

 

Ook kun je kiezen voor 360 graden fotografie, zodat de potentiële koper een complete tour door de woning kan maken en een beter gevoel bij een ruimte krijgen.

 

Wil je meer lezen over woningfotografie? Lees het hier.

 

Floorplanner

 

Bij een volledige presentatiepakket hoort ook een plattegrond met de juiste maten en indeling. Na het zien van de foto’s kan de toekomstige koper een helder beeld krijgen door de plattegrond te bekijken. Zo wordt het duidelijk waar alle ruimtes zich bevinden en kunnen ze al dromen over de inrichting van de woning. De verkoper of makelaar kan er ook voor kiezen om een impressie plattegrond te laten maken. In deze plattegrond kan er gekozen worden voor verschillende interieurstijlen en is de gehele uitstraling van de plattegrond realistischer. Dit geeft de toekomstige koper een beter beeld en gevoel van de ruimte.

 

Klik hier om antwoord op de meest gestelde vragen over Floorplanners en inmetingen.

 

Video

 

Om de ervaring optimaal te maken kan er ook een video gemaakt worden van de woning. Deze video is er in verschillende soorten en maten. De meest gekozen video’s zijn de woningfilm en woningtrailer. Beide video’s laten de woning op een andere manier zien. Lees hier wat de verschillen zijn tussen deze twee soorten video.

 

Eventueel StyleSwitcher

 

Wanneer er een woning in de verkoop staat met verouderd of ouderwets interieur, of als de woning leeg staat, kan de verkoper ervoor kiezen om een StyleSwitcher te laten maken. Met een StyleSwitcher wordt een kamer in een woning nagebootst en wordt er een hedendaags interieur ingezet, zodat alle mogelijkheden van een woning zichtbaar worden.

 

Deze StyleSwitcher is geen must in het Funda presentatiepakket, maar helpt in sommige gevallen zeker wel! Lees meer over de StyleSwitcher

× Neem direct contact met ons op