Een woningpresentatie met dronefotografie


Dronefotografie en -videografie geven woningen net even dat extra stukje meer aandacht. Woningen die je niet vanaf de straatkant ziet staan, villa’s op een groot perceel, een prachtig landschap of om bijvoorbeeld de bijzondere vorm van een huis van bovenaf goed weer te geven. Wanneer jouw woning net even dat extraatje verdient, kun je gebruik maken van een drone. Drone beelden maken de gaafste beelden van bovenaf en brengen een sfeer over die de toekomstige koper gelijk verliefd maakt.

 

Dronefotografie

 

Sommige woningen en omgevingen zijn ervoor bedoeld om vanuit een vogelperspectief gezien te worden. Met dronefotografie kun je in één oogopslag zien hoe de woning eruit ziet en in welke mooie omgeving deze gesitueerd is. Naast dat complete plaatje van de woning en het perceel, maakt het ook de Funda presentatie compleet. De drone beelden komen bij de woningpresentatie op Funda te staan en zorgen daardoor voor een verrassingseffect bij de toekomstige koper die door de foto’s scrollt. De drone beelden zijn uitstekend te gebruiken in het drukwerk van de woning, zoals in een brochure.

 

SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Woningfoto's van bovenaf gemaakt met een drone.

Dronevideo


Een drone video zorgt ervoor dat de woning de hoofdrolspeler wordt in zijn videopresentatie. Met gave beelden wordt de woning in beeld gebracht. De drone video is ook goed te combineren in of met een woningfilm of -trailer. Dit maakt de videopresentatie helemaal compleet!

× Neem direct contact met ons op