De weg die jouw woningpresentatie aflegt

 

Hoe verloopt de visuele woningpresentatie van een woning? Waar komen die fotograaf en inmeter nou eigenlijk vandaan die mijn huis binnenkomen? En wat is de connectie met de makelaar? Dat leggen we hier allemaal uit, zodat het gehele plaatje duidelijker wordt.

 

De eerste stap


Je hebt besloten om je huis te verkopen. Allereerst is het natuurlijk zaak om een makelaar te kiezen die niet alleen bij jou past, maar ook verstand heeft van je buurt of stad. Deze makelaar werkt hoogstwaarschijnlijk samen met een bedrijf als SOO Media. Deze bedrijven zijn, zoals wij, gespecialiseerd in woningpresentaties. 
Nadat de makelaar het verkoopproces in werking heeft gezet, mogen wij in actie komen. Via de makelaar wordt er met ons contact gezocht voor een afspraak om je woning te fotograferen en inmeten.

 

De afspraak


Dat is het punt waarop onze behulpzame Planningsafdeling in dit verhaal komt. Zij zijn degene die contact opnemen met jou, de bewoner. Je plant samen een afspraak in wanneer onze fotograaf en inmeter langs kunnen komen.
Onze fotograaf en inmeter stappen in de auto op de geplande datum om naar jouw woning te rijden. Alle producten die de makelaar besteld heeft worden gefotografeerd, of dit nu een fotografiepakket is, een 360-graden tour of een woningfilm. Tegelijk zal de inmeter jouw huis volledig inmeten en tekent op locatie een schets van jouw huis.

 

De afronding


Nadat alle beelden zijn geschoten en het huis is ingemeten, rijden onze fotograaf en inmeter terug naar ons kantoor. Hier laadt de fotograaf alle foto’s in en scant de inmeter zijn schetsen. De gemaakte beelden en schetsen worden dan door onze bewerkingsteams en tekenteams verwerkt tot het eindproduct; prachtige beelden en een nauwkeurige plattegrond.

 

Bij de tekenteams worden de schetsen omgetoverd tot overzichtelijke plattegronden met de bijbehorende maten. De bewerkingsteams maken van de gemaakte foto’s en video een visuele presentatie die jouw huis ruimtelijk, fris en volledig in beeld brengt. Onze producten worden de volgende dag doorgestuurd naar jouw makelaar die vervolgens alle producten op Funda zet. En de verkoop kan van start gaan! Bekijk de bijbehorende video om er een nog beter beeld van de krijgen.

× Neem direct contact met ons op