Het najaar in met ‘Oh Honey’

Hij is terug van weggeweest, de kleur bruin!

 

De kleur bruin werd vroeger veel gebruikt in het interieur maar heeft in populariteit de afgelopen jaren verloren van frissere kleuren. Maar met de terugkomst van pasteltinten, steeg ook de waardering voor het gebruik van de kleur bruin weer. En terecht! Bij bruin denk je al snel aan een ouderwets en stoffig interieur, maar niets in minder waar. De kleur bruin kan ontzettend goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld diep paarse tinten voor een spannend uitstraling, maar ook de kleur roze gaat goed samen met bruin en realiseert een vrolijk maar volwassen interieur.

 

Bruin is een tijdloze kleur die vrijwel met iedere kleur en een grote diversiteit aan materialen ingezet kan worden. Wil je niet je gehele woning aanpakken, dan kan een nieuwe kleurtje op de muur in dit geval al heel veel doen voor de uitstraling van de ruimte. De ruimte oogt nét dat beetje warmer en is dus perfect nu het najaar weer voor de deur staat. Sta je open voor een wat luxere interieur? Combineer deze kleur dan met vintage eyecatchers, gouden accessoires en met witte of juist met zwarte meubels. Met de juiste aanpak creëer je al snel een echt ‘design’ interieur en daar is helemaal niet veel voor nodig!

 

Nu bruin weer helemaal terug is en dus perfect aansluit op het komende seizoen kun je bij het kiezen voor een StyleSwitchers stijl nu ook ‘Oh Honey’ selecteren. Deze trend kenmerkt zich als een mooie combinatie van een rustige witte basis met zwarte en bruine accenten. Door deze elementen te combineren creëer je een neutrale maar warme ruimte, die helemaal klaar is voor dus voor dit najaar.

De stijl van onze StyleSwitchers van dit najaar; Oh Honey

Benieuwd naar de mogelijkheden of benieuwd hoe deze trend tot stand is gekomen? Onze Digitale stylisten Sigrid en Tess vertellen je hier graag meer over! Meer over StyleSwitchers lees je op onze website, of neem contact met ons op!

Geschreven door Tess

× Neem direct contact met ons op