Pretty in Pink de zomer tegemoet

Een kleur die al langer mee gaat in het interieur maar die nog nooit zo’n prominente rol heeft mogen spelen is de kleur roze. Van zacht poederroze tot oudroze, het mag allemaal!

 

Hoewel roze vaak geassocieerd wordt met romantisch, onschuldig en vrouwelijk is deze associatie redelijk achterhaald. Want wanneer roze wordt gecombineerd met stoere en grove materialen straalt het interieur ook wel degelijk kracht en warmte uit. Denk aan de combinatie met licht hout, grove texturen en goudgele eyecatchers. Onze digitaal stylist heeft deze trend dan ook bestempeld tot ‘Pretty in Pink’. Het combineren van de kleur roze met stoere donkergroene en goudgele tinten maakt een woning toegankelijk voor iedereen. De ruimtes stralen frisheid en harmonie uit en zorgen voor een uitnodigende sfeer.

 

Kies in je eigen interieur eens voor om een gewaagde roze print op de muur of voor een bijzondere fauteuil met in een mooie roze tint. Het kan bijna niet gek genoeg! Voor de StyleSwitchers trend is gekozen voor een toegankelijke variant, waarbij de kleur roze subtiel wordt ingezet in combinatie met stijlvolle meubelstukken en accessoires. De combinatie van roze met de de donkergroene kleur zorgt dat de woning neutraal oogt en de goudgele kleur licht het interieur op. Net als het zomerse zonnetje!

De stijl van onze StyleSwitchers van deze zomer; Pretty in Pink

 Enthousiast geworden en wil jij deze stijl graag toe passen in jouw woning? Neem dan gerust contact op met onze digitaal stylist, zij vertelt je graag meer!

 

Geschreven door Monique

× Neem direct contact met ons op