De wintertrend van 2018!

Ieder seizoen gaat onze Digitale Stylist weer aan de slag met dé trend van het moment. Vanaf vandaag is het mogelijk om bij het kiezen voor StyleSwitchers de trend van deze winter in te zetten bij de presentatie van jouw woning. Deze is trend heeft de naam ‘Verfijnde Elegantie’ gekregen. Lees snel verder waarom!

 

Warm kleurgebruik

 

Ook deze winter staan diepe kleuren centraal, wat het mogelijk maakt om warmte in huis te halen. Zelfs met winterse temperaturen. De kleuren die dit seizoen centraal staan zijn donkerrood, donkerblauw en donkerpaars. Het gebruik van donker hout en zwarte accenten versterkt de diepte van deze kleuren en zorgen voor een sfeervolle samenhang.

 

Luxe accessoires  

 

De accessoires mogen er dit seizoen goed uitspringen. Hoewel zilver niet weg te denken was uit het interieur is goud de blikvanger van dit seizoen. Denk aan kandelaars, lampen maar ook plantenpotten mogen goud zijn! De inzet van gouden accessoires oogt luxueus en feestelijk wat perfect past bij de feestmaand december en bij dit seizoen.

 

SOO Media - StyleSwitchers Wintertrend 2018
SOO Media - StyleSwitchers Wintertrend 2018

De trend van dit seizoen kan dus in het kort worden omschreven als een luxueuze en warme uitstraling door rijke materialen in te zetten!
Wij zijn klaar voor de winter, jij ook? Bekijk hier de mogelijkheden met betrekking tot het inzetten van StyleSwitchers
of neem contact op met onze Digitale Stylist.

 

Geschreven door Sigrid

× Neem direct contact met ons op