De meerwaarde van avondfotografie


De gezellige winterse avonden thuis met de open haard aan. De lange zomerse avonden in de tuin totdat het donker is. Kaarsjes aan, open haard aan, lampjes in de tuin aan. Misschien wel een vuurkorf waar iedereen gezellig omheen zit. De avonden waar we met onze dekentjes buiten zitten nadat de zon ondergaat, zijn de avonden die het meest bij blijven. Wat als je de sfeer van dit soort avonden vast kunt leggen op een foto voor de verkoop van de woning?
Dat kan, met avondfotografie.

 

Avondfotografie benadrukt de sfeer van gezellige verlichting en zomerse avonden die de toekomstige koper niet ziet wanneer de woning overdag gefotografeerd wordt. Wanneer de koper de foto’s bekijkt zal hij zichzelf ongetwijfeld al daar zien zitten ‘s avonds na een lange werkdag. Of dit nu bij een sfeervolle brandende open haard is of een gezellig barbecue. De foto zal ongetwijfeld bijblijven.

 

SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Foto's die gemaakt worden in de avond creëren sfeer.
SOO Media - Vastgoedcommunicatie - Foto's die gemaakt worden in de avond creëren sfeer.

Mooie uitzichten vanuit de tuin met de gekleurde lucht van de zonsondergang. Een heerlijk zithoekje op de veranda of het balkon. Of een prachtig uitzicht op een skyline van een stad. Het wordt allemaal het beste gevangen in een avond shoot.

 

Naast dat we je tuin en gevel goed in beeld kunnen vangen, is het ook zeker een meerwaarde om interieur s’avonds te fotograferen. Sfeer en ambiance van een woning worden extra benadrukt wanneer deze ‘s avonds wordt gefotografeerd. Speciale verlichting zoals bijvoorbeeld trapverlichting of indirecte verlichting komen eenmaal beter tot hun recht wanneer het buiten donker is.

× Neem direct contact met ons op