‘Back to the roots’
met de interieur trend van dit voorjaar

Celine is afgelopen maand druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe trend voor onze impressie diensten. StyleSwitchers lanceert ieder seizoen een nieuwe trend waar jij uit kunt kiezen wanneer je jouw woning digitaal wilt laten restylen. Ben jij toe aan een nieuwe kleur in huis of wil jij kiezen voor een huidige trend bij de digitale restyling door middel van StyleSwitchers? Lees dan snel verder en ontdek waarom deze trend perfect aansluit bij dit voorjaar!


Hoe gaat het kiezen van een nieuwe trend er eigenlijk aan toe?

 

Voordat een nieuwe trend kan worden gepresenteerd vindt er flink wat vooronderzoek plaats. Zo wordt er inspiratie opgedaan in verschillende woonmagazines, op interieur websites en natuurlijk op Pinterest. Veelvoorkomende onderwerpen, denk aan materialen of populaire kleuren, worden opgeslagen en nader onderzocht. Het onderzoek dat plaatsvond is doorvertaald naar onze Pinterest pagina waar de uiteindelijk trend is afgelezen. De mooie combinatie van ronde vormen, het veel voorkomende kleurgebruik van groen en marmer als materiaal stond hierin centraal. Deze trend sluit goed aan bij het voorjaar omdat de kleur groen ook in de natuur weer langzaam terug komt en de trend een frisse uitstraling heeft.

 

De comeback van marmer

 

De lente staat in het teken van natuurlijke materialen. We gaan terug naar de oorsprong van materialen en het levende karakter van marmer sluit hier perfect op aan. Naast dat marmer een sterke basis vormt kan dit materiaal met ontzettend veel kleuren gecombineerd worden. Ideaal voor in huis als je af en toe zin hebt om een andere kleur toe te voegen in jouw woning! Om dicht bij de natuur en bij deze voorjaarstrend te blijven, is groen dit seizoen de accentkleur.

 

Haal groen in huis

 

Duurzaamheid is een onderwerp dat niet meer weg te denken is uit onze huidige maatschappij. Ook in steden merken we dat groen, denk hierbij aan planten en bloemen, een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het interieur. Omdat woningen steeds beter geïsoleerd worden, kunnen schadelijke stoffen in huis je woning steeds moeilijk verlaten. Hierbij zijn planten en perfecte oplossing. Kamerplanten zetten niet alleen CO2 om in zuurstof, maar filteren ook nog eens de schadelijk stoffen uit de lucht. Ze zijn dus niet alleen mooi maar leveren ook nog eens een bijdrage in huis! Het combineren van groen, zowel de kleur als in planten, met natuurlijke materialen als hout en marmer creëren een natuurlijke look in huis. Organische vormen komen hierbij goed tot hun recht en ogen natuurlijker dan harde vormen. Creëer jouw eigen natuurlijke oase met de trend van dit voorjaar!

SOO Media heeft een nieuwe interieur trend ontwikkeld voor maart genaamd: Back to the Roots

Door te kiezen voor ‘Back to the Roots’ kan onze digitaal stylist jouw woning dusdanig digitaal restylen dat ook jouw woning een natuurlijke oase van rust wordt. Perfect om jouw woning onder de aandacht te brengen en extra kijkers te realiseren! Wil jij meer weten over de mogelijkheden of wil je meer weten over deze trend? Neem dan gerust contact op met onze Digitaal Stylist.

 

Geschreven door Celine & Monique

× Neem direct contact met ons op