Behind the scenes woningfotografie

Wil je binnenkort je huis verkopen? Met mooie professionele woningfotografie verkoop je jouw huis nóg sneller. In deze blog neem ik je mee achter de schermen bij SOO Media. Ga je mee op pad met één van onze woningfotografen?

Woningfotografie Bellemeerstraat 54 Den Haag (1)
Woningfotografie Bellemeerstraat 54 Den Haag (2)

Woningfotografie op locatie

Het is 09:30 uur en dat betekent dat we de eerste woning fotograferen. Vaak is dit in combinatie met onze bouwkundige voor het inmeten van de woning. Met de inmeetgegevens wordt dan een plattegrond gemaakt, wat zorgt voor één totaalbeeld. Onze woningfotograaf zorgt ervoor dat jouw woning perfect op beeld staat. Er worden kwaliteitsfoto’s gemaakt van de binnen- en buitenkant van de woning. Van elke ruimte worden foto’s gemaakt vanuit diverse hoeken. De foto’s worden tenslotte bij ons op kantoor bewerkt en opgeleverd, zodat de woning compleet klaargestoomd wordt om in de verkoop te gaan.

 

Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Van het kiezen van een passend fotografiepakket tot het fotoklaar maken van jouw huis of appartement. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je allemaal hier: wij helpen je in dit artikel verder op weg!

Fotografiepakketten voor woningpresentatie

Op het gebied van woningpresentatie is er heel veel mogelijk. Er kan worden gekozen uit drie fotografiepakketten. Met het basispakket voor interieur en exterieur van de woning krijg je 20 bruikbare foto’s. Wil je meer foto’s dan kan je kiezen voor het uitgebreide pakket. Dit zijn 20 tot 35 bruikbare foto’s. Voor een totaalbeeld inclusief omgevingsfoto’s wordt er gekozen voor het deluxe pakket. Hierin zitten 35 tot 45 bruikbare foto’s. Wil je profiteren van meer voordelen en de USP’s van jouw woning benadrukken? Dan kan je kiezen voor nog veel meer aanvullende opties zoals een woningtrailer, 360 graden virtual tour of een 3D Matterport scan.

 

Wil je meer info hierover, neem gerust contact met ons op.

Hoe maak je een woning fotoklaar voor de verkoop?

Onze woningfotografen hebben als doel om de woning perfect vast te leggen voor verkoop. Het inzetten van woningfoto’s is erg belangrijk voor de presentatie van jouw woning. Wij zorgen altijd voor duidelijke foto’s, die laten zien hoe de woning echt is. Met onze innovatieve apparatuur creëren wij kwaliteitsfoto’s, die opvallen in het Funda woningaanbod. We doen dit niet alleen, maar samen met jou! Daarom hebben we handige filmpjes en een checklist voor het opruimen gemaakt.

Opruim filmpjes

Een woning verkopen is al een hele stap en een spannende tijd. Dat begrijpen wij helemaal. Je krijgt maar één keer een eerste indruk en je wilt natuurlijk dat deze direct goed is. Wij helpen je graag om de verkoop soepel te laten verlopen. In onze filmpjes leggen wij uit hoe je jouw woning kan opruimen. Kijk je mee naar onze opruim filmpjes?

Opruim checklist

Het klinkt cliché, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Wij zijn een partner van onze klanten en samen zorgen we ervoor dat de woning verkoopt. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom sturen wij van tevoren een opruim checklist naar de makelaar of rechtstreeks naar de huizenverkoper. Dit zorgt ervoor dat wij gelijk aan de slag kunnen en zo ben je verzekerd van een prachtige fotoreportage. Wil jij ook profiteren van deze handige lijst? Download de checklist gratis.

Eindresultaat

Jouw woning is spik en span opgeleverd en je hebt een pakket gekozen dat bij jouw past. Vervolgens is de woningfotograaf langs geweest om die prachtige plaatjes van jouw woning te schieten. Na ons bezoek gaan we gelijk aan de slag met de fotobewerking en filmmontage, zodat jullie snel het beeldmateriaal online kunnen zetten voor de verkoop.

 

Check hier ons eindresultaat van de 360 graden virtual tour en de High End Trailer.

Woningfotografie Bellemeerstraat 54 Den Haag (35)
× Neem direct contact met ons op