Alex Housing gaat samen met SOO Media

SOO Media, gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie, gaat begin januari samen met Alex Housing. De activiteiten van branchegenoot Alex Housing worden overgenomen door SOO Media om de positie binnen de branche te versterken.

 

Per 1 januari samen onder één dak

 

Alex housing is een gevestigde naam in de wereld van vastgoedcommunicatie en verleent service aan makelaars, particulieren en adviesbureaus met name in regio Haaglanden. Door middel van een intensieve kennisuitwisseling met opdrachtgevers van beide partijen wordt de vraag vanuit de markt beantwoord. Het verlenen van persoonlijke en passende service is de drijvende kracht achter deze samenwerking.

 

Het bundelen van krachten en creëren van groeikansen

 

Alex Housing is opgericht door Alex Vellinga, een bouwkundige met veel ervaring binnen de vastgoedsector. Het professionele team van Alex Housing biedt kwalitatief hoogwaardige vastgoed presentaties met een breed scala aan producten. “Deze strategische zet om met onze collega onder één noemer de markt te voorzien, biedt ons de mogelijkheid om een groter marktaandeel te realiseren, met name in onze vestigingsregio. Het samengaan van deze organisaties is dan ook een ontwikkeling waar wij beide partijen groeimogelijkheden zagen. Het bundelen van onze krachten geeft kansen voor klanten van zowel SOO Media als van Alex Housing”, aldus Oldrik Beelen (oprichter SOO Media).

 

Mocht je vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op!

× Neem direct contact met ons op