Slide Tips makelaar Bellemeerstraat 54 Den Haag

3 tips van een makelaar voor een succesvolle verkoop

Het moment is daar, je staat op het punt jouw huis te verkopen. Allerlei gedachten gaan door je hoofd. Wij geven je een aantal nuttige tips, die jou leren denken als een makelaar.

Waar let een makelaar op bij de verkoop van een woning?

Bij het fotograferen van één van onze woningen gaan we in gesprek met makelaar Rob Verhoeven van Makelaarscentrum Leidschenveen. Zijn visie hebben wij samengevat in drie tips.

 

  1. Kwaliteit staat voorop
    “Ik ben er bij het begin van een fotoreportage altijd bij, zodat de woning perfect klaar is. Bij SOO Media neem ik het hele dienstenpakket af: zoals een uitgebreid fotopakket, 360 graden fotografie en een High End Trailer video. Hierdoor komt de woningpresentatie uitgebreid aan bod. Alle unieke punten worden vastgelegd. Dit biedt toekomstige kopers een totaalbeeld. Hoe meer je van een woning laat zien, hoe hoger de woning op Funda komt. Een hogere ranking zorgt voor meer online zichtbaarheid en zo wordt de woning sneller verkocht.”

  2. Innovatie
    “Blijven innoveren in nieuwe producten om de beste versie van de woning te laten zien. Voorheen deden we bezichtigingen met een bezichtigingsvideo. Nu worden er sneak preview High-End Trailers gemaakt, voordat het op Funda komt. Zo plaatsen we de trailer op onze Facebook om zo ‘rumour about the brand’ te prikkelen.”

  3. Snelheid
    “Snelheid is erg belangrijk. Hoe eerder de foto’s en plattegronden klaar zijn, des te sneller de woning online wordt gezet. Dat vereist in elke fase een goede communicatie tussen de bewoners, makelaars en ons. Een goede voorbereiding is het halve werk.” 

 

We helpen je graag verder op weg met deze goede en vlotte voorbereiding. Vandaar dat wij in eerdere artikels ook een opruim checklist en opruim filmpjes gemaakt hebben. Zo kun jij meteen met de tips van Rob aan de slag!

Tuin Bellemeerstraat 54 Den Haag

Wat maakt jouw woning aantrekkelijk?

Makelaars letten vooral op de USP’s die een woning heeft en de uitvoering van de foto’s en plattegronden. Dat wil zeggen, de unieke punten voor verkoop waarmee je je kunt onderscheiden van andere woningen. Bijvoorbeeld die vijf ruime slaapkamers, die ieder gezin blij kunnen maken, of die luxe badkamer met jacuzzi en grote achtertuin op het zuiden. Makelaars kennen de buurt goed en kunnen nog meer waardevolle achtergrondinformatie delen. Mocht je meer over de USP’s willen weten, we hebben hier een apart artikel over geschreven. Neem gauw een kijkje!

 

Onze woningfotografen vragen vooraf ook vaak aan de bewoners, wat hun favoriete plekje in huis is. Daar maken wij extra detail shots van om zo de goede sfeer vast te leggen. In gesprek met de makelaar en bewoners benadrukken wij alle USP’s in beeld, zodat de woning perfect is voor verkoop! 

 

Heb jij je al afgevraagd wat jouw woning nu zo aantrekkelijk en uniek maakt?

× Neem direct contact met ons op