Slide

Sigrid en Tess op bezoek bij de vtwonen beurs

Als Digitaal Stylist ben je vaak met de nieuwste trends bezig. Door op de hoogte te zijn van de huidige trends, kunnen we in elke impressie laten zien wat er op dit moment speelt op het gebied van interieur. We worden geïnspireerd door te kijken op Pinterest, maar ook door het bezoeken van een beurs. Zo zijn we op 1 oktober naar de vtwonen beurs geweest om eens te kijken wat de trends voor komend najaar en begin 2020 zijn.

 

Op de vtwonen beurs heb je ‘stijl-huizen’. Hier wordt een woonkamer, eetkamer of slaapkamer gepresenteerd met de nieuwste trends. Diverse tijdschriften zoals ‘Eigen huis en interieur’, ‘vtwonen’ en ‘stijlvol wonen’ presenteren hier hun visie op de nieuwste trends en geheel in de stijl van hun tijdschrift. Dit zijn een paar trends die we zijn tegengekomen: 

 

Droogbloemen

 

In 2018 was een veldboeket helemaal in, het gaf je interieur een kleurrijke boost en zorgt voor gezelligheid. Dit jaar spelen bloemen weer een grote rol, maar dit keer gedroogd! En niet alleen in een vaas. We hebben de droogbloemen zien hangen in een krans aan de muur, in een vitrine gepresenteerd en zelfs boven een tafel zien hangen. Droogbloemen zorgen voor een rustige en warme sfeer. Perfect voor het najaar!

 

  

 

Bruintinten

 

Net als bij onze StyleSwitcher ‘Oh Honey’ speelt de kleur bruin een grote rol. Vooral in het stijl-huis van Eijerkamp was dit goed zichtbaar. Je ziet dat de kleur bruin in alle tinten terugkomt en mooi gecombineerd kan worden met een accentkleur zoals lichtblauw of oud roze. Dit zorgt voor een warme maar frisse look. Deze combinatie past mooi bij het voorjaar van 2020.

 

  

 

Oosterse invloeden

 

Alle stijl-huizen hadden een Oosterse touch. Dit creëer je door eenvoud. Combineer organische vormen met luxe en natuurlijke materialen. Denk hierbij aan messing, linnen, rotan, walnoothout en diverse steensoorten. Op de beurs was dit goed zichtbaar in het stijl-huis van vtwonen. Eén van de badkamers was aangekleed met een gordijn van glimmend zijde. Het bad was voorzien van natuursteen, waarbij de buitenkant de originele textuur van het materiaal had behouden.

 

     

 

 

Dit zijn een aantal van de vele trends die we zijn tegengekomen. De vtwonen beurs was een bron van inspiratie en we kunnen niet wachten om dit te gaan verwerken in de nieuwe StyleSwitcher trends van 2020!

 

Meer over StyleSwitchers lees je op onze website, of neem contact met ons op!

Geschreven door Sigrid

× Neem direct contact met ons op