Avondfotografie en seizoenstrends: SOO Media en seizoensverandering

Staan jouw sloffen klaar en is de chocolademelk al ingeschonken? Want het is zover: de herfst is begonnen! Binnenkort vallen de bladeren van de bomen en verdwijnt het zonnetje wat vaker achter de wolken. Ook zullen we allemaal een keertje goed nat geregend worden.

Voor onze specialisten brengt de herfst ook uitdagingen en veranderingen. Zo ontdek je in deze blog hoe onze fotografen en stylisten hun fotografie en styling kunnen aanpassen aan de koudste, natste (en gezelligste!) seizoenen van het jaar.

Donkere dagen, sfeervolle foto’s

In de zomer is iedere verkoper op zoek naar zonnige foto’s van zijn tuin, terras en woonkamer. Logisch, want iedereen wordt blij van de zon! In de herfst en winter zijn de dagen echter een stuk donkerder en blijft de zon vaak achter de wolken verscholen. Dat is geen probleem, want onze fotografen maken gebruik van avondfotografie om ook in de herfst voor sfeervolle foto’s te zorgen. Binnen wordt de open haard aangestoken en buiten gaan de sfeervolle tuin lampjes aan. Het resultaat? Uitnodigende foto’s met een knusse uitstraling die iedere koper doet verlangen naar de warmte van een prachtige woning.

Bezuidenhoutseweg 65-145 Den Haag (12)
Meentweg 9 Almere avondfotografie (4)

Warmte tinten voor die knusse herfstavonden

Door dit koudere weer brengen we meer tijd door in huis. Om die reden zijn bewoners in de herfst vaak op zoek naar een woning met een warme en gezellige sfeer. Onze stylisten gaan ook met die wens aan de slag. Met aardse, warme tinten en gebruik van materialen als hout en rotan weten zij precies hoe de gezelligheid in huis kan worden gebracht. Op die manier kunnen de Artist Impressions, wanneer dat naar wens is, geheel omgetoverd worden naar een passende herfsttrend. Daarnaast verzorgen onze stylisten ook een nieuwe seizoenstrend. Voor deze herfst bieden wij bijvoorbeeld de nieuwe ‘Ethnic Chique’ StyleSwitcher aan, waar geometrische prints worden gecombineerd met houttinten en aardse kleuren voor een avontuurlijk, strak én gezellig interieur.

yw int smp 3
yw int smp 1

Verkoop tip – groei mee met het seizoen

Verkoop je jouw woning in de herfst? Vaak verandert de smaak van kopers met het seizoen mee. Die strand look met licht hout en frisse kleuren is extra prachtig in de zonnige zomer, maar spreekt minder tot de verbeelding tijdens een donkere herfstdag. Geef jouw interieur een passende uitstraling. Verf bijvoorbeeld een muur naar een warmere tint of speel met wat nieuwe accessoires. Zo haal je zelfs op de koudste dagen van het jaar de warmte in eigen huis! Toch nog wat meer inspiratie nodig? Deze maand publiceren we een blog geheel gericht op het in huis halen van jouw favoriete trend!

TEASER – Neerslag

Mogelijk de grootste uitdaging waar onze fotografen tegenaan lopen is fotograferen tijdens neerslag. Volgende week behandelen we dit informatieve én inspirerende onderwerp in een eigen blog!

Behind the scenes woningfotografie

Loseweg 75 Apeldoorn woningfotografie SOO Media

Top 5 mooiste tuinterrassen

× Neem direct contact met ons op